Dodaj do ulubionych

czy macie ochotę lub myślicie o tym ?

08.11.06, 21:42
myślicie żeby mieć kochanka ? ewentualnie kogoś na boku, do spędzania
zwariowanych chwil, czyli takich o których możecie tylko pomarzyć będąc z mężem...
Obserwuj wątek
    • mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:44
      myślimy
      • joanna266 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:45
        oj taaaakwink
        • estusia a macie ? 08.11.06, 21:46
          • mysia-mysia Re: a macie ? 08.11.06, 21:46
            ja się na razie ograniczam do posiadania ochoty smile
            • estusia Re: a macie ? 08.11.06, 21:48
              a ja nie tracę czasu, za szybko płynie...
              • mysia-mysia Re: a macie ? 08.11.06, 21:49
                koniecznie powiedz coś więcej bo ciekawość mnie zżera! smile
                • mysia-mysia Re: a macie ? 08.11.06, 21:50
                  może ja też się skuszę?
          • kotbehemot6 Re: a macie ? 08.11.06, 21:48
            w razie gdyby nawet , to myślisz ,że sie ktoś przyzna na forum ..publicznie..do posiadania KOCHANKAsmile))))))
            • estusia no to ja jestem pierwsza, która się odwazyła 08.11.06, 21:50
              • mysia-mysia Re: no to ja jestem pierwsza, która się odwazyła 08.11.06, 21:50
                no ale kto, jak, co
                a najlepiej jeszcze gdzie i kiedy smile))
                • estusia heheh 08.11.06, 21:51
                  to już zostawię sobie smile
                  • mysia-mysia Re: heheh 08.11.06, 21:52
                    to powiedz chociaż co mąż na to smile
                    • estusia eh 08.11.06, 21:54
                      nie wie, w końcu to daje największej pikanterii
                      • mysia-mysia Re: eh 08.11.06, 21:55
                        a co kochanek na to że jest kochankiem tylko?
                        • estusia Re: eh 08.11.06, 21:56
                          też się cieszy, bo ja również jestem jego kochanką i to jest dobra rada,
                          pamietaj nigdy nie łap się za wolnego, bo potrafi narobić szumu albo zechce
                          zostać na zawsze.... co nie zawsze jest chciane
                          • mysia-mysia Re: eh 08.11.06, 21:57
                            dzięki, zapamiętam smile))
                          • mysia-mysia estusia 08.11.06, 22:00
                            ale powiedz jeszcze czy zgadzasz się z moim podejrzeniem, że nawet najlepszy mąż
                            jest gorszy od takiego sobie kochanka? smile
                            • kotbehemot6 Re: estusia 08.11.06, 22:01
                              eee no bez przesady.....każden inny i każden równie dobry -tyle ,ze inaczej....
                              • mysia-mysia Re: estusia 08.11.06, 22:03
                                tak, ale kochanek jest tylko od czasu do czasu
                                nie można się z nim pokłócić o podział obowiązków domowych i te pe i to jest
                                chyba jego przewaga smile
                                • lotos.flower no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:10
                                  nie ma kłotni o podział obowiązków
                                  w łóżku istne tornado tongue_out
                                  a i pogadac i posmiac sie z nim mozna
                                  full wypas jednym słowem
                                  • estusia Re: no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:11

to wspaniale, idealna para, niestety nie wszystkim sie tak udaje
                                  • mysia-mysia Re: no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:11
                                    a tam, każdy ma jakieś wady wink))
                                    • lotos.flower Re: no to mój to jakis unikat :) 08.11.06, 22:13
                                      no pewno że wady ma smile nie mówie że nie
                                      ale przerasta wszystkich o głowę smile
                                    • mamka_klamka Re: no to mój to jakis unikat :) 09.11.06, 09:55
                                      mysia-mysia napisała:

> a tam, każdy ma jakieś wady wink))

Kochanek też, więc po co mi dwóch facetów z wadami?
                            • estusia Re: estusia 08.11.06, 22:03
                              myślę ze tak, ale każda kobieta inaczej może do tego podchodzić, ja lubię jak
                              coś się dzieje, to jest podniecające taki dreszczyk... pełno pikanterii no i
                              jest inaczej, ale ogólnie mówiąc nie warto mieć byle jakiego kochanka, chyba
                              lepiej już go nie mieć wcale smile
                              • kotbehemot6 Re: estusia 08.11.06, 22:05
                                jak ryzykować, to niech będzie wart ryzyka....a prawdę mówiąc jak mąż a być nijaki to też lepiej go nie mieć. jedno pytanie-nie masz wyrzutów sumienia?????hehe ja wiem ,że męża kochać można i kochanka mieć jednocześnie ale jak sobie poradzić z tym "czymś"?????
                                • estusia Re: estusia 08.11.06, 22:09
                                  to fakt, ale mąż jest od jednego a kochanek od drugiego,, domatora masz w domu a
                                  ogiera w łóżku, wyrzuty sumienia? przychodzą ale mijają
                                  • kotbehemot6 Re: estusia 08.11.06, 22:13
                                    hmmm a jak domator jednakowoż też jest ogierem??? ech zesztą , należy brać życie z całym jego urokiem...i uważać żeby się nie wydało smile)
                                    • mama_oli_i_tomka Re: estusia 08.11.06, 22:15
                                      I tu się całkowicie zgadzamsmile
          • joanna266 estusia nie przesadzaj;-)))) 08.11.06, 21:49

• mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:46
          o, joanno, widzę że ci libido wróciło smile))
          • joanna266 coz powoli wracam do siebie;-)))) 08.11.06, 21:49

• lotos.flower Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:50
      nie
      całkowicie zwariowane chwile spędzam z mężem smile on spełnia wszystkie moje marzenia ;P

pozdrawiam
      • mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:51
        a marzenie o chęci zdrady? wink)))
        • lotos.flower mysia :) 08.11.06, 21:52
          jakos nie smile
          no bo skoro w domu mam wszystko, to inni moga sobie o mnie tylko pomarzyc wink
        • sowa_hu_hu Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:54
          nooo jak sie ma ciulowego męża to sie pewnie mysli wink
          • mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:54
            sowa, a ty skąd wiesz?
            przecież nie masz męża smile
            • sowa_hu_hu Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:55
              no ja tak tylko hipotetycznie buehee wink
              • mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:56
                ja też nie mam, ale myślę że nawet najlepszy mąż jest gorszy od takiego sobie
                kochanka smile))
                • lotos.flower Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:58
                  aj mylisz sie kochana smile
                  • mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:59
                    to moje przypuszczenia są, ale sądzę że należałoby porównać
                    może zrobimy jakieś badania kobiet posiadających kochanków? smile))
                    • lotos.flower Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:00
                      no ciekawa jestem wyników smile
                • mamka_klamka Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:59
                  mysia-mysia napisała:

> ja też nie mam, ale myślę że nawet najlepszy mąż jest gorszy od takiego sobie
                  > kochanka smile))

Bzdura big_grinDD
                  • mysia-mysia mamka_klamka 08.11.06, 22:01
                    no ale sprawdzałaś?
                    • mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 09:53
                      Nie sprawdzałam, ale zupełnie nie czuję takiej potrzeby. Jeśli kiepski kochanek
                      to przyjemniość z seksu raczej nikła a tylko się nadenerwowac trzeba, że się
                      wyda.
                      Czy mąż nie może być jednocześnie kochankiem?
                      • estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 09:57
                        wydaje mi się , że w szczęśliwych związkach nie ma takiej potrzeby a nie każda
                        trafia na ideał, lub ten ideał zamienia się w snoba i nie zamierza tego zmienić ...
                        • mama_oli_i_tomka Re: mamka_klamka 09.11.06, 09:59
                          Czasem jest i tak, że z meżem jest bardzo dobrze i nic specjanie nie można mu
                          zarzucić a jednak czegoś brak...
                          i tu jest miejsce dla tego "drugiego" faceta...
                        • mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:03
                          estusia napisała:

> wydaje mi się , że w szczęśliwych związkach nie ma takiej potrzeby a nie każda
                          > trafia na ideał, lub ten ideał zamienia się w snoba i nie zamierza tego
                          zmienić
                          > ...

Ooo, mój mąż jest daleki od ideału wink ale w łóżku jest niezły.
                          • estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:10
                            moj jest troche wiecej niż niezły, ale łóżko to nie wszystko
                            • mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:17
                              Jasne, że łóżko to nie wszystko, ale idałów nie ma a jego wady mi nie
                              przeszkadzaja za bardzo.
                              • estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:19
                                jeszcze 6 lat temu mowiłam to samo, jego wady ? a co to za wady? a teraz te wady
                                dosłownie mnie duszą....
                                • mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:28
                                  A czy kochanek nie ma wad? Czy jeszcze ich nie widzisz? A może widzisz, ale
                                  JESZCZE Ci nie przeszkadzaja?
                                  Nie twierdzę, że za parę lat wady mojego męża też zaczną mnie dusić, ale też
                                  nie zakładam z góry, że tak będzie. Gdybym zakładała, że kiedyś się z mężęm
                                  rozstanę to wogóle ślubu bym nie brała. Może jestem naiwna, ale wierzę w miłość
                                  na całe życie.
                                  • estusia Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:38
                                    dlatego ja slubu nie brałam i przestałam wierzyc w milosc na całe zycie a
                                    kochanek ? nie zyje z nim na codzien wiec tych wad nie widze, mysle ze napewno
                                    jakies ma a jak zaczne je dostrzegac to sobie znajde innego
                                    • mamka_klamka Re: mamka_klamka 09.11.06, 10:43
                                      Jest to jakiś sposób na zycie. Ja jednak wolę stabilizację.
    • oxygen100 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 21:51
      nie bo faceci to mongolysmile)
    • wieczna-gosia w tej chwili marze tylko o samotnosci 08.11.06, 21:53
      zupelnie nie rozumiem jak zona, matka i pracownik ma jeszcze czas i sile na
      kochanka. Predzej juz kochanke dla meza, tylko zeby wychodzac zabierali dzieci.
      A ja sama w pustym domu....caly dzien.....uauauau smile
      • mysia-mysia Re: w tej chwili marze tylko o samotnosci 08.11.06, 21:54
        smile))
        właśnie, kochanka dla męża by się przydała
        jeszcze żeby była nieco zołzowata to by wracał do domu skulony i szczęśliwy smile
      • aluc Re: w tej chwili marze tylko o samotnosci 08.11.06, 22:13
        wieczna-gosia napisała:

> zupelnie nie rozumiem jak zona, matka i pracownik ma jeszcze czas i sile na
        > kochanka. Predzej juz kochanke dla meza, tylko zeby wychodzac zabierali
        dzieci.
        > A ja sama w pustym domu....caly dzien.....uauauau smile

oszalałaś
        jak znam życie, niemęża oraz stopień nasycenia jego czasu sprawami wagi
        najwyższej, to musiałabym mu sama taką kochankę znaleźć, umawiać w charakterze
        nieautomatycznej sekretarki, a potem jeszcze zawozić i przywozić
        i kupować prezerwatywy
        kupa nie interes
      • annam10 :)))) 09.11.06, 15:48
        Bardzo dobre, Gosiusmile)) Ale trochę martwi mnie fakt, że ja myślę dokładnie jak
        ty... smile)))
    • mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:10
      ja sobie chyba jakiegoś poszukam
      ileż można być z jednym chłopem? wink))
      zwłaszcza jak wkurzający jest
    • marabr Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:21
      Przez cały czas o tym myslę.
      A gdzie ozna takiego znaleźć?
      • mysia-mysia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:22
        no właśnie, skąd go wziąć?
        • kotbehemot6 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:24
          pomyślcie laski, bo potem na innym forum albo nawet na tym samym jak sie przyznacie że macie kochanka to się dopiero dowiecie rewelacji o sobie ze hoho....toż przeważnie mamy do czynienia z samimi prawymi i szalenie moralnymi.....
          • marabr Tak tylko się zdaje.. 08.11.06, 22:28
            Założę się że połowa dziewczyn z forum- rożnych, ma coś na sumieniu.
            No ale skad wytrzasnac faceta siedzac w domu i ni ewychodzac z niego?
            Otkurcze problem. Ja bym chciala chociaz takiego kumpla do pogadania.
            • kotbehemot6 Re: Tak tylko się zdaje.. 08.11.06, 22:31
              to ja wiem ,że nie wszystkie kryształowe sąsmile) ale wystarczy prześledzić wątki o zdradach-same wierne !!!!!!!

skąd wytrzasnąć-hmmmm.przeważnie jakoś tak sam sie "napatacza"- nawet ten do pogadania tylko....poszłam na studia( następne dla zdrowia psychcznego co by w tym domu tylko nie być) i tak sobie gadamy bardzo nawet przyjacielskosmile)))
            • mysia-mysia Re: Tak tylko się zdaje.. 08.11.06, 22:45
              kumpli mam w pracy, jeden jest nawet całkiem niczego sobie i wyraźnie milszy od
              innych, ale jakoś bym tak nie potrafiła ze świadomością że będę go codziennie
              widywać wink
    • mathiola Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:36
      No, ja chyba mam największe szanse z was wszystkich na zdobycie kochanka smile
      hehe. Trzeba mi tylko znaleźć faceta, który by sie zgodził na randki we
      czwórkę - ja, on i dwa małe ssaki. Najstarszego syna nie liczę, potrafi juz sam
      jeść, to go można komuś podrzucić natenczas smile

Ale pomarzyć zawsze można...
      • estusia Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:39
        hoho nikt nie ma rózowo, jak sie ma małe dziecko to jest problem, bo trzeba je
        miec z kim zostawic no i tłumaczyc sie gdzie sie wychodzi i wymyslac nowe
        historyjki... wcale nie jest tak łatwo
        • mama_oli_i_tomka Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:40
          Warto mieć przyjaciółkę którą się często odwiedza smile
    • marabr Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:52
      A jak się nie pracuje, nie studiuje i rzadko kolezanki przychodza a meża nie ma od rana do wieczora. W sumie synek jeszce malutki to nie rozumie ale skad wziąść chłopa? hm :-0
      • mama_oli_i_tomka Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 08.11.06, 22:53
        Mam podsunąć jakiś pomysł?
        smile
      • estusia sam napewno nie przyjdzie :) 08.11.06, 22:53

• mama_oli_i_tomka co racja to racja :-) 08.11.06, 22:54

• gacusia1 Nie i nie... 08.11.06, 23:16
      To dla mnie zbyt skomplikowane.Jestem ciut ,-) "roztrzepana" i jeszcze do tego
      kamuflowac sie,klamac,lawirowac...nie,dziekuje."jak sie nie ma co sie lubi,to
      sie lubi,co sie ma"
    • mieszkowamama Estusia 08.11.06, 23:33
      Nie oceniam i nie moralizuję. Zastanawiam się tylko, czy nie boisz się, że się w
      sobie zakochacie? I co wtedy? Znam jeden taki przypadek.
      • estusia Re: Estusia 08.11.06, 23:40

i w tym jest sztuka by być razem i nic nie czuć, raczej się tak nie da, ja nie
        umiem bez tej iskry, ale tez nie włażę dalej
        • karmazynowa_dama Re: Estusia 09.11.06, 00:16
          a ja się rozglądam... i czekamsmile
    • luxure Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 10:56
      Wiesz co, kochanka to może niekoniecznie, chociaż nie mówię niewink Raczej
      przyjaciela którego niestety nie mam w moim mężu, bo jest samolubnym leniem i
      egoistą.
      Chciałabym Takiego faceta, z którym można pogadać, wyrwać sie gdzieś, pośmiać i
      posmucić, który by mnie nie gasił, że moje problemy to "duperele" a jego
      to "priorytety". Gościa który by sie nie czepiał o głupoty i nie obrażał bez
      powodu. Jednym słowem chciałabym mieć NORMALNEGO faceta. Pytanie tylko gdzie go
      szukac??
      • wiewiora78 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 11:23
        Myślimy, myślimy. Przyznam się, że kiedyś miałam, teraz mam 2 letniego synka,
        ale znowu zaczynam myśleć. Nie narzekam na mojego faceta, ale coś bym chciała
        zrobić. Jak się coś nadarzy to kto wie... Dla mnie mąż to jedno a kochanek
        drugie, nigdy nie można łączyć tych dwóch rzeczy, męża się kocha a pragnie
        kochanka.
    • gruba-buba pomarzyć zawsze można... 09.11.06, 11:19
      czemu nie? Od marzeń do czynów daleka droga i nikomu krzywdy nie robi.
    • mama.igora Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 11:23
      Zero libido ostatnio, wiec nawet meaz nie moge obrobic.
      Poza tym te zasady...
    • agniecha9991 Re: czy macie ochotę lub myślicie o tym ? 09.11.06, 11:24
      jesli juz to w gre wchodzi tylko jeden facet - ale i tak wydaj mi sie ze nie
      dalabym rady isc na calosc, a jak bym dala to czulabym sie strasznie zle potem
      co innego myslec co innego wykonac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka