Gość: guest IP: *.* 13.06.01, 17:27 Czesc , w maju urodzilam dziecko wlasnie skonczyla mi sie pierwsza miesiaczka dokladnie wczoraj , jak myslicie czy owulacja sie moze pojawic w tym miesiacu nie karmie piersia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: owulacja ! IP: *.* 13.06.01, 19:39 Trudno powiedziec, ja po porodzie jestem 6 miesiecy i tez nie karmie piersia i nic nie moge przewidziec.wszystko jest rozregulowane. Zanim po porodzie gospodarka hormonalna sie unormuje mija duzo czasu, a dotego jeszcze stresy przy dziecku (szczególnie gdy to pierworodne). Tak wiec chyba nie da się przewidziec co bedzie i w Twoim przypadku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: owulacja ! IP: *.* 13.06.01, 20:18 ASIU,owulacja moze sie pojawic juz w pierwszych tygodniach po porodzie i to nawet u niektorych karmiacych kobiet.W przypadku nie karmienia piersia nie ma czegos takiego jak okres bezpieczny jak to juz ktos tutaj ujac.Mozesz rzeczywiscie zajsc w ciaze.Gratulacje z okazji narodzin malenstwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś