Dodaj do ulubionych

Cos dla morale

IP: *.* 06.07.01, 21:52
Czy wiecie ze...Czy wiecie,ze gdyby manekiny sklepowe byly prawdziwymi kobietami, bylyby zbytchude aby moc miesiaczkowac? Sa 3 biliony kobiet ktore nie wygladaja jak supermodelki i tylko 3 ktorewygladaja.Gdyby Barbie byla prawdziwa kobieta ,ze wzgledu na swe proporcje musialabychodzic na czworakach. Przecietna kobieta wazy ok 60 kg i nosi rozmiar 12-14. Jedna czwarta kobiet w wieku 18-22 lata ma powazne zaburzenia jedzenia . Modelki na okladkach czasopism sa sztuczne- nie doskonale Badania psychologiczne w r 1995 wykazaly,ze 3 min ogladania katalogow modyprzez kobiety wywoluje u 70% z nich depresje, poczucie winy i uczucie wstydu.Modelki 20 lat temy wazyly 8 % nmiej niz przecietna kobieta. Dzis waza 23 %mniej." Najtrudniejszy okres w zyciu to ten miedzy wiekiem 10 -70 lat".Helen Hayes(73l)"Smiej sie a swiat bedzie smial sie z toba. Placz a bedziesz plakala ze swoimi przyjaciolkami"Laurie Kuslansky"Za kazda kobieta sukcesu jest ogromna ilosc wypitej kawy"Stephanie PIroZa kazda kobieta sukcesu jest...stos brudnych rzeczy do prania*Sally Forth
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Cos dla morale IP: *.* 06.07.01, 23:14
      Cóż, muszę się jakoś bronić, bo odczułam to jako atak na biednych chudzielców. Gdzieś wyczytałam o dojrzewaniu, że dziewczynka zwykle dostaje pierwszą miesiączkę, kiedy przekracza 47 kilo czy coś koło tego. A ja mam 42 - nie ze swojej winy - ale z kobiecymi sprawami mam wybitnie normalnie. I nie cierpię, kiedy ktoś np. z rodziny mnie prześladuje za szczupłość udając szczere zatroskanie. To oczywiście nie do ciebie Bogusiu, ale jest też druga strona medalu.
      • Gość: bogusias Re: Cos dla morale IP: *.* 06.07.01, 23:39
        Ups! Sorry Aniu. Nie to chyba raczej jest taki tekst ku pokrzepieniu okraglaczkowsmile Albo cos w rodzaju `jestesmy jakie jestesmy i nie przejmujmy sie modelami`A swoja droga..42 kg ...hmmmmmmmmmmmm. Tez bym tak chciala. Niestety anatomicznie nieosiagalne w moim przypadku.:(Moje kosci same chyba wiecej waza niz Ty w calosci.:)Nie przejmuj sie uwagami.Taka masz budowe i tyle. To,ze wszystko u Ciebie w porzadku,coz swiadczy o tym to drugie imie obok Twojego.;)Mam jednak kolezanke ktora po dlugich latach zaszla w ciaze dopiero wtedy gdy m in przytyla 5 kg (czyli z 40 na 45)-pierwszy raz w zyciu tyle wazyla!!!!Przepisano jej jakies ziolka by jej w tym pomoc.Ale u Ciebie, jak widac nie ma takiej potrzeby. Trzymaj sie kochana.:hello:
    • Gość: guest Re: Cos dla morale IP: *.* 07.07.01, 04:52
      Bogusia, nie po raz pierwszy całusy za takie posty/Anuszka
      • Gość: guest Re: Cos dla morale IP: *.* 07.07.01, 09:30
        Właśnie. Podtrzymują na duchu okrąglutkie mamy.
        • Gość: guest Re: Cos dla morale IP: *.* 07.07.01, 10:27
          Bogusiu po prostu ((((((((cmok))))))))za Twoje posty!A tak poważnie z tym odchudzaniem to jednak ostrożnie,zaszalałam,schudłam i problemy z miesiączką gotowesad((Stara ,a .....Papa,Gosia
          • Gość: guest Re: Cos dla morale IP: *.* 07.07.01, 17:44
            Gosia a jak schudłaś???????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka