Gość: guest IP: *.* 10.07.01, 08:30 Czy ktoś wie, jak się skontaktować z Andrzejem Samsonem - specjalistą terapii rodzinnej? A może znacie innych dobrych specjalistów z tej dziedziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Terapia rodzinna IP: *.* 10.07.01, 08:45 Terapia rodzinna zajmuje sie kilka osrodkow w Warszawie - m. innymi Laboratorium Psychoedukacji, tel. 616 13 73 (Andrzej Wisniewski, Basia Smolinska)Najwiekszym warszawskim autorytetem w tej dziedzinie jest chyba prof. Irena Namyslowska z Instytutu Psychiatrii i Neurologii na SobieskiegoTel do Andrzeja Samsona, który przyjmuje w prywatnym gabinecie: (6?) 44 88 07Poradnia Intra: 826 35 34,Centrum Pomocy Rodzinie na ul. Wilczej 621 68 97 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Terapia rodzinna IP: *.* 10.07.01, 09:08 Pani Justyno, serdecznie dziękuję za błyskawiczną reakcję.PozdrawiamAgata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Terapia rodzinna IP: *.* 10.07.01, 10:33 a czy moze cos takiego istnieje w Poznaniu ?czy ktos o tym slyszal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Terapia rodzinna IP: *.* 10.07.01, 12:32 Nie piszesz skąd jesteś. W Krakowie działa Zakład Terapii rodzin, pod szefostwem dr De Barbaro. Widziałam jak pracują, bardzo mi się podobało. Jakbym miała tego typu problem, to poszłabym do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdziejka Re: Terapia rodzinna IP: *.* 11.07.01, 09:41 Miałam przyjemność być uczestnikiem zajęć prowadzonych przez Andrzeja Wiśniewskiego - polecam rewelacyjny facet! Odpowiedz Link Zgłoś