Dodaj do ulubionych

dentysta-Poznan

IP: *.* 31.07.01, 11:39
Mam nadzieje, ze niedlugo uda mi sie zajsc w ciaze, ale wczesniej chce zaliczyc wizyte u dentysty (zeby pozniej nie miec ewent. problemow z zebami). Czy ktos mglby mi polecic jakiegos dobrego dentyste w Poznaniu (z cenami w granicach przyzwoitosci). Moja dentystka od paru tygodni jest na urlopie a nie chce juz tego dluzej odkladac.PozdrawiamKasia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 01.08.01, 09:07
      Hej Kasiu to możemy sobie podać łapki - ja też mam nadzieję zajść niedługo w ciążę. :) A jeżeli chodzi o dentystę, to oboje z mężem chodzimy do Wildeckiej Przychodni Stomatologicznej przy szpitalu ortoped. na 28 Czerwca do pani Anny Turskiej, wspaniała kobitka. I co jeszcze ważne to przychodnia ta ma podpisaną umowę z Kasą Chorych. Polecam i pozdrawiam
      • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 01.08.01, 09:25
        Kochana Magdo! Dziekuje bardzo za odpowiedz. Juz mylalam, ze nikt tutaj z Poznania nie zaglada, albo ze przynajmniej nikt z Poznania nie zna zadnego dobrego dentysty. Czy masz jakis numer telefonu do tej Pani, albo do Przychodni, abym mogla sie umowic na wizyte?Pozdrowienia Kasia
        • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 01.08.01, 10:44
          Hej,ja polecam swojego denstystę Jacka Steafńskiego. Jest bardzo miły i delikatny (nawet mój mąż nie boi się do niego chodzić!). Przyjmuje na os. Bonin. Leczyłam u niego się też będąc już w ciąży (można leczyć ze znieczukeniem). Jeżeli będziesz chciała jego nr - napisz. Pozdrawiam. Asia
          • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 01.08.01, 12:08
            Czesc Asiu!Poprosze o ten numer. Acha! Jeszcze jedno. Jakie ma ceny?Kasia
            • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 02.08.01, 12:13
              Hej, nr 8425287, kom. 604969026 ul. Bonin 35 (taki nowy blok). Ostatnio płaciłam za plombowanie z jakimiś tam bajerami w stylu wycinania dziąsła (fuuuuuuj) 80 zł. Pozdrawiam
              • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 02.08.01, 12:47
                Czesc Asiu!Bardzo dziekuje za informacje
                • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 03.08.01, 11:23
                  AHA, JAK JESTEŚ TCHÓRZEM I BOISZ SIĘ ZNIECZULENIA - ZASTRZYKU (JA JESTEM STRASZLIWYM), TO MOŻESZ DOSTAĆ NAWET ZNIECZULENIE PRZED ZNIECZUJENIEM I WTEDY W OGÓLE JUŻ NIC NIE BOLI :-)
    • Gość: guest Re: dentysta-Poznan IP: *.* 08.08.01, 11:26
      Polecam doktora Ryszarda Banasiaka, na ul. Goplańskiej 7a.Bardzo miły i delikatny, a w dodatku niezbyt drogi. Nie ma niestety umowy z kasą chorych.Magda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka