Dodaj do ulubionych

O co chodzi-do zainteresowanych

IP: *.* 08.08.01, 17:57
Najpierw chyba chodziło o podział na nowych i starych na liście(sami przyznajcie-termin dosyć trudny do zdefiniowania,bo nigdy nie wiadomo kiedy do której z grup się przynależy). Ten temat zaczęłam sama(moja wina,moja wina,moja baaaaardzo wielka wina) :) Dobra,może to tylko moje haluny :benetton: Póżniej parę osób przyczepiło się do tego, że lubię używać dużych liter a to żle się czyta(a ja tak robiłam,bo ułatwiało mi to szybkie odnalezienie moich postów,a nie komuś na złość). I nie obstawałam przy swoim- jak zresztą widać(choć dla spokoju upewniałam się i netykieta tego nie zabrania).Ja nie używałam tego by krzyczeć. To chyba tyle...
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 08.08.01, 18:42
      Coś tu chyba przeoczyłam... Co się dzieje na tej liście ? Wracam sobie spokojnie z wakacji a tu Bogusi nie ma, ktoś na Mesię skacze, co jest grane ?
      • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 08.08.01, 19:59
        No widzisz :)
    • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 08.08.01, 19:26
      Droga Mesiu, nie przejmuj się, nic się nie stało przecież. Co do wersalików, to według mnie możesz używać nawet pisma obrazkowego a i tak z przyjemnością przeczytam (obejrzę)A co do Netykiety ... Nie jesteśmy na dworze królewskim i nie musimy dygać wedle wskazówek, ani nie jesteśmy w wojsku więc nie musimy maszerować krokiem defiladowym :-) Nadmiar zasad zawsze jest sztuczny, jak ktoś pisze wersalikami to, bij- zabij a ja nie słyszę, że krzyczy, tylko widzę, że pisze dużymi literami. Tylko tyle. Zasady jakie powinny obowiazywać to powszechne zasady dobrego wychowania . Ot co.Megi
      • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 08.08.01, 20:01
        Wreszcie ktoś mnie zrozumiał... :lol:
      • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych do Agaa IP: *.* 08.08.01, 20:02
        No wlasnie, co to za sprawa z Bogusia ..slyszalam co nie co , ale nie wiem dalej o co chodzi?Moze mnie oswiecicie w koncu...prosze :)
        • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych do Joanne IP: *.* 09.08.01, 06:57
          Znajdź sobie post sprzed jakiś 2-3 tygodni pt Wzorcowa gospodyni domowa...Zaczyna się sympatycznie, a potem to już totalna pyskówa. ebeChociaż moze lepiej nie czytaj, bo się do kogoś zrazisz...
    • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 09.08.01, 05:34
      Mesia, daj już sobie spokój. Od paru dni nie robisz nic innego tylko zakładasz coraz to nowe wątki w których podkreślasz ogrom doznanych krzywd. A co się właściwie stało? Ktoś cie poprosił o nieużywanie wersalików, sprawdziłam. Czy to zbrodnia? Ja pracuję na internecie, dużo czytam i ściągam, i czytanie wersalkiow męczy wzrok, stąd do netykiety włączono prośbę o nie używanie tychże. Wiemże dla ciebie twoje posty są najważmiejsze, ale tak może powiedzieć każdy, że mu wygodnie znaleźć własny jak napisze dużymi.Pozdrowieńka.
      • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 09.08.01, 08:18
        Popieram nie uzywanie wilkich liter. Nie wiem o czym byly te posty z tytulami z duzymi literami. To jest meczace dla mnie przegladac nawet te tytuly wielkie.Zasady powinny jakies byc.Poza tym strasznie duzo tu widze na liscie oceniania innych, obrazania sie o byle co. Bede przeyszla mama niedlugo i poszukuje tu glownie informacji , choc widze ze sporo tu "spotkan" towarzyskich.
    • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 09.08.01, 08:40
      Mesia, chyba trochę przesadzasz. Nikt tu na Ciebie nie krzyczy, nikt nie wskazuje miejsca wszerego z powodu jakiego? ubzduranego stażu w eDziecku. Każdy pisze to co czuje czy my?li i może rzeczywi?cie komu? przeszkadza używanie dużych liter. Mnie to akurat jest obojętne. Wydaje mi się jednak, że reagujesz wyjštkowo nerwowo a to jest dyskusja a nie towarzystwo wzajemnej adoracji. Szczerze mówišc trochę mnie męczš posty typu "do tych co majš mnie już do?ć" "o co chodzi" czy "potwory" Dorki. Ani Ty Mesiu, ani Dorka i iej mšż nie wzbudzacie takich emocji jak by się wydawało po przeczytaniu tych postów. Jeste?cie tutaj, piszecie i jest fajnie. Dobrze jest poznać inny punkt widzenia niż swój. Ale nie można robić afery z powodu odmiennej opini innego erodzica. Wasze merytoryczne posty dużo wnoszš ale te wcze?niej wymienione to dla mnie nadwrażliwo?ć na własnš osobę.PozdrawiamMarta
      • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 09.08.01, 08:49
        Wła?nie przeczytałam posty do tematu "Potwory" i chcę wyja?nić jednš kwestię: Jestem Marta i NIE MAM NIC WSPÓLNEGO z MartšP z tamtej korespondencji.Marta
    • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 09.08.01, 10:40
      Kochani erodzice jest piękna pogoda, lato w pełni nie kłóćcie się proszę! Tak chętnie tu zaglądam. Namawiam właśnie męża na stałe łącze, ale już mi się wyczerpały pomysły, które miałyby Go przekonać. Lidka mama Groszka
    • Gość: guest Był miło ale ja chyba już sobie pójdę IP: *.* 09.08.01, 17:44
      Mam tu zbyt duży mętlik, a szkoda mi czasu na tłumaczenie się. Chciałam poznać przyjaciółki ale tu mi się chyba nie uda , a szkoda :hello: :(
      • Gość: guest Re: Był miło ale ja chyba już sobie pójdę IP: *.* 09.08.01, 19:25
        Mesiu nie wygłupiaj się zostań z nami... nigdzie nie uciekaj. Czy z powodu małego nieporozumienia pogniewasz się na wszystkie emamy i etatusiów???Forum tworzą wszyscy uczestnicy i czasem trzeba się dostosować do próśb większości. Osobiście nie przeszkadzają mi wersaliki na forum, ale jeśli ktoś ma inne zdanie??? Dlaczego nie wykazać trochę dobrej woli? Jeśli chcesz szybko znaleźć swoje posty możesz wpisać w wyszukiwarce swój nick i wszystkie się wyświetlą.Proszę nie obrażaj się na całe forum!!!Pozdrawiam :hello:
        • Gość: guest jestem... IP: *.* 10.08.01, 07:46
          Jak widać mimo wszystko jestem tu :)Widzisz jak wejdziesz na forum po raz kolejny, to zauważysz ,iż mimo tego, że chciałam już zrezygnować z tego miejsca i psucia klimatu, afera trwa nadal :( (np. post Meli, WCALE nie skierowany do mnie ) .Chciałabym tu zostać i nie kryję się z tym. Jak by nie było nie jest to jedyne forum o dzieciach w sieci :) . Poza tym uczestniczę w dyskusjach na różne tematy w różnych miejscach i tam jest spokój.Przecież nie upierałam się przy swoim, piszę małymi literami (wiem, że mogę korzystać z wyszukiwarki, ale dla osoby która ma łącze w domu i płaci za to grubą kasę liczy się każda minuta ) I wiesz co tak ogółem mi się pomyślało ? Że tam gdzie same kobiety wcześniej czy póżniej dochodzi do sprzeczek :lol: Pracowałam kiedyś w Olsztyńskich Zakładach Graficznych z grupą 30-stu kobiet i było tak samo. Już tak jest- kobietami rządzą hormony. :)Jak już we wcześniejszych postach wspomniałam nikt nie jest tu skazany na rozmowy ze mną, ani ja nie muszę dyskutować z tymi, którzy mi nie pasują- prawda? Jest tu tylu ludzi.A juz swoją drogą, że o dzieciach tu niewiele...Ogółe przyszło mi na myśl, że:1.edziecko- tu można ewentualnie naruszyć temat dzieci2.emama- tu każdy może mówić o czym chce,(np. o dużych i małych literach :benetton: )3.etata- tata tylko z nazwy, bo tam znowu są kobiety pozostałych nie odwiedzam, bo mnie nie dotyczą, na regionalnym spokój, i w sklepiku też.Nie wiem co tu jeszcze pisać, chciałabym utrzymać kontakt ze wszystkimi ,którzy tego chcą. Dziś akurat nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru - moja Lenka zaczyna mówić tata :love: , a na popołudnie umówiłam sie z kobietką z Olsztyna poznaną na regionalnym. To by było na tyle - pozdrawiam :hello:
    • Gość: guest Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 10.08.01, 07:18
      Mesia, daj spokój, tematy niektóre żyją tylko kilka dni, a o Twoich dużych literkach nikt już nie pamięta. Wyluzuj. To tylko forum, nie tworzymy tu historii i nie ma co przeżywać.Pozdrawiam :jap:
    • Gość: Agata Re: O co chodzi-do zainteresowanych IP: *.* 10.08.01, 09:13
      Mesiu, wydaje mi się, że można już zakończyć tę dyskusję, nie wnoszącą niczego nowego do naszego forum. Cieszę się, że nie zrezygnowałaś z nas. Tym bardziej mi miło, że najczęściej odwiedzasz forum emama. Mamy tu także inne ciekawe fora, dlaczego, jak piszesz, ciebie one nie dotyczą? Przecież Zdrowie, Wszystko o jedzeniu, Niemowlę, Małe dziecko, Wychowanie, to wszystko na pewno bardzo ważne tematy, które nieraz wspomogą Cię w wychowywaniu Twojej córeczki.Życzę satysfakcji i radości z obecności na forum.agata - moderator emamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka