Dodaj do ulubionych

Ból sutków - ratunku!!!

IP: *.* 13.08.01, 11:24
Jestem w 30 tyg. ciazy i mam super nadwrazliwe sutki. Dochodzi do tego, ze nawet nie moge plywac na basenie, bo jak wyjde z wody, przez pol godziny mnie okropnie bola. Czy to normalne? Nie zauwazylam w nich jakis szczegolnych zmian (oprocz tych, oczywiscie, ktore rutynowo pojawiaja sie w ciazy). A moze w basenie jest jakas substancja i ona mi je podraznia?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Ból sutków - ratunku!!! IP: *.* 13.08.01, 14:31
      Czesc!Ja jestem w 14 tyg i tez mnie okropnie bola. Zauwazylam dziwna regularnosc tego bolu - rano prawie o tej samej godzinie. Dzisiaj rano az mi sie chcialo plakac. Jedyne co mi pomaga to lekkie uciskanie piersi. Gorzej kiedy bola dwa na raz!!Mialam nadzieje ze w zaawansowanej ciazy juz tego nie ma, takze troche mnie zalamalas...W kazdym razie wspolczuje, bo wiem jak to boli, ale niestety nie mam zadnego sposobu. Nie mysle zeby to byla woda z basenu, ale kto wie...
      • Gość: guest Re: Ból sutków - ratunku!!! IP: *.* 13.08.01, 17:23
        Witajcie!Na bolesne sutki pomagają delikatne masaże z dodatkiem oliwki.W przypadku bólu obu piersi jednocześnie prosimy o pomoc drugą połowę,na pewno będzie zachwycona ;)Pozdrowionka,Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka