Dodaj do ulubionych

Ratunku!Czy to nerwica

IP: *.* 04.09.01, 22:43
Czesc Mamusie.Mam 3 letnia Marysie i 3 miesiecznego Kubusia.Te 3 miesiace z 2-ka dzieci strasznie daly mi w kosc.W miedzyczasie bylam z Kubusiem przez 3 tygodnie w szpitalu dzieciecym.Marysia nagle zrobila sie "stasznym bachorem",a ja nie radzilam sobie z emocjami.Z tego wszystkiego na wakacjach zamiast odpoczywac (ha ha z 2-ka dzieci), zaczelam sie doszukiwac u siebie roznych stasznych chorob. I nawet mam objawy:dusznosci w klatce piersiowej i na szyi, zawroty glowy, mdlenie rak.Neurolog stwierdzil, ze zjego punktu widzenia jestem zdrowa.Ale mnie nadal to niepokoi. A moze to spozniona depresja poporodowa (w ciazy wszystko bylo ok,chociaz 2-ga ciaza byla niespodzianka)?Ratunku czy ktoras z Was miala cos podobnego? Jak sobie poradzilyscie?Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Ratunku!Czy to nerwica IP: *.* 05.09.01, 10:25
      ja jestem w 31 tyg ciazy i od miesiecy tez doszukuje sie roznych chorob, przeczytam o czyms a potem stwierdzam ze to dokladnie sie zgadza, wmawiam sobie ze sie zle czuje, ze mnie wszystko boli, to okropne ale niestety tez nie wiem jak sobie z tym radzic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka