Dodaj do ulubionych

Przeniesione tematy

IP: *.* 26.09.01, 12:05
Moi drodzyniektóre wątki z emamy zostały w dniu dzisiejszym przeniesione na inne fora. Dzięki umieszczaniu tematów na właściwych dla nich forach łatwiej zachowamy porządek na edziecku.Oto lista przeniesionych tematów1. Mamy 16-miesięcznych maluchów - na Małe dziecko2. Notoryczny stan zapalny - na Zdrowie3. Bilirubina - na Zdrowie4. Lista ginekologów (wszystkie) - na Regionalne5. Tabletki a ciąża - na Ciążą i poród6. Mamy 4 mies. bobasków - na Niemowlę7. Polip w macicy - na ZdrowiePozdrawiamagata - moderator emamy
Obserwuj wątek
    • Gość: usia Re: Przeniesione tematy - inny temat IP: *.* 27.09.01, 08:11
      cześć Agata! Ja zupełnie nie na temat, ale dawno Cie nie widziałam. Jak sie czujecie?
      • Gość: guest Re: Przeniesione tematy - inny temat IP: *.* 27.09.01, 09:24
        Urszulojestem na forum, jak byłam i nawet wydajke mi się, że za często ( :) )Miło mi, że pytasz o samopoczucie.Jest z tym raz lepiej, raz gorzej. Tydzień byłam na zwolnieniu, wirus jakiś mnie zatakował. Teraz (wczoraj) mój Szymek dostał wysokiej gorączki. Dzisiaj drugi juz raz idziemy do lekarza, bo wczoraj oprócz gorączki nie miał żadnych objawów. Pewnie zaraził się ode mnie, bo jeśli nie, to jest niebezpieczeństwo, że teraz ja coś złapię od niego.Ogólnie dolegliwości ciążowe powoli mijają. Wiek chyba robi swoje, znoszę ciążę gorzej, niż pierwszą. A jak na złość miałam zamiar zasuwać w pracy ostro, żeby pokazać, że kobieta w ciąży i matka to pracownik jak najbardziej pierwszej kategorii. Trochę boję się o pracę. Jak to się w życiu plecie - jeden z filarów firmy jeszcze dwa lata temu dziś boi się o pracę. Ale jakoś to będzie. Aha, i jeszcze dostałam się na studia na UW (magisterskie po licencjacie). Muszę zdobyć wreszcie jakieś kierunkowe wykształcenie, bo w mojej pracy, którą wykonuję już ponad 10 lat jestem na razie genialnym samoukiem ;)Pozdrawiam Cię serdecznieagata
    • Gość: guest Re: Przeniesione tematy IP: *.* 27.09.01, 09:05
      I słusznie - fajnie, że to tak łądnie opisałaś. Szkoda, ze do salonu nic nie trafiło ;-)
    • Gość: guest Re: Przeniesione tematy IP: *.* 01.10.01, 10:48
      Kolejne przeniesione tematy:Papierosy - ZdrowieDo mam 10 miesięcznych ... - Wszystko o jedzeniuPytanko - RegionalneUsypianie przy piersi - NiemowlęZakażenie pępka - ZdrowiePozdrawiamagata - moderator emamy
    • Gość: guest Re: Przeniesione tematy IP: *.* 16.10.01, 12:15
      Oto tematy przeniesione w dniu dzisiejszym na inne fora1. Baby blues - Ciąża i poród2. Ból kości ogonowej - Ciąża i poród3. Niejadek - małe dziecko4. Nieprzespane noce - Niemowlę5. Zmiana pieluszek - Niemowlę6. Powikłania po porodzie - Zdrowie7. Jeśli nie ciąża to co - Ciąża i poród8. Rozstępy - ciąża i poród9. Czy dietetyczka jest ... - Wszystko o jedzeniu10. Żylaki - Zdrowie11. Bezpłatna mammografia - Zdrowie12. Wspaniałe przedszkole - małe dziecko13. Zakupy przez internet - Zakupy14. Wychowanie - Wychowanie15. 2,5 letni przedszkolak - Małe dziecko16. A może któraś z Was jest z Bielska - Regionalne17. Opiekunka pilne (DOPISZ: WARSZAWA) - Regionalne18. jakie ubranko do chrztu - Małe dzieckoPozdrawiam wszystkichagata - moderator emamy
    • Gość: Agata Re: Przeniesione tematy IP: *.* 30.10.01, 13:18
      Oto tematy przeniesione w ostatnim czasie na inne fora:1. Własny lekarz - Ciąża i poród2. Ciąża po cesarce - Ciąża i poród3. Fenoterol - skutki uboczne - Ciąża i poród4. Żebrzące matki - Salon5. Ból gardła - Zdrowie6. Kto rodził w szpitalu praskim - Ciąża i poród7. Potrzebna koleżanka - Regionalne8. Ratunku tracę włosy - Zdrowie9. Szukam niani we Wrocławiu - Regionalne10. Niania w warszawie - Regionalne11. Metoda Helen - Wychowanie12. Kubuś Puchatek - Wychowanie13. Jak zająć 11 miesięczną - Małe dziecko14. Wracam do Polski - Salon15. Orchidea - Salon16. Dziecko Alison - Salon17. Dwa chrzty jednego dziecka - Salon18. Szukam starych znajomych - SalonPozdrawiamagata - moderator emamy
      • Gość: guest Re: Przeniesione tematy- pytanie do Agaty IP: *.* 31.10.01, 10:54
        Agata, nie tracisz cierpliwości ? Przecież to przenoszenie tematów wydaje się syzyfową pracą. Następnego dnia znowu ktoś wrzuca na emamę co mu tylko pasuje .Dziewczyny, czy to aż takie trudne zacząć temat na własciwym forum? :what:
    • Gość: Agata Re: Przeniesione tematy IP: *.* 31.10.01, 11:09
      Wiesiu, jestem dość cierpliwa :). Uwielbiam śledzenie niepoprawnie umieszczonych wątków i przenoszenie ich na właściwe fora. To daje takie poczucie władzy! Poza tym często Marcin pochwali mnie, że tak świetnie się spisuję :)Żeby nie było wątpliwości wink wink wink wink wink ;)Poważnie - od tego tu jestem. Rozumiem, że niektórzy myślą, że zamieszczenie tematu na emamie gwarantuje szerszy odzew. Ale dla mnie edziecko to jedno forum (jak było kiedyś) i wydaje mi sie, że utrzymanie porządku na nim dobrze zrobi nam wszystkim. Dziś znowu dam trochę pracy Marcinowi (malutko). Bo to on technicznie wykonuje tę pracę, ja tylko wskazuję wątki.Jedyne, co mogę zrobić poza tym, to przychylic się do słów Wiesi - "Dziewczyny, czy to aż takie trudne zacz±ć temat na własciwym forum? :what:"Pozdrawiam wszystkich agata - moderator, a także żona i matka ;)
      • Gość: guest Re: Przeniesione tematy IP: *.* 31.10.01, 11:19
        Pewno nie aż takie trudne, tylko faktycznie dla wielu z nas najbliższe jest forum emama, wystarczy zerknąć na liczbę postów. Poza tym są czasem tematy, które trudno zakwalifikować pod jedno, konkretne forum. Ponieważ czuję się zestrofowana, obiecuję poprawę.
        • Gość: Agata Re: Przeniesione tematy IP: *.* 31.10.01, 11:36
          Lilly, kiedyś edziecko to było jedno forum. Na życzenie forumowiczów webredaktor zrobił podział na fora tematyczne. Ale nadal jest to jedna całość. Chcielismy po prostu, aby było jaśniej, przejrzyściej. Edziecko jest tak obszerne,. tak licznie odwiedzane, że bez tego podziału byłby straszliwy miszung ;)Taka była idea podziału i starajmy sie jej przestrzegać. Pozdrawiam Cię ciepłoagata
          • Gość: guest Re: Przeniesione tematy IP: *.* 31.10.01, 12:03
            Dodam jeszcze , że od czasu do czasu pojawiają się pomysły wprowadzania nowych podforów (ostatnio proponowano "towarzyskie" i "bezpłodność").I jak rozumieć takie propozycje podczas gdy I TAK wszystko (prawie) ląduje na emamie?
          • Gość: guest Re: Przeniesione tematy IP: *.* 31.10.01, 16:24
            Zgadzam się "porządek musi być!" ;-)Nie wiem dlaczego niektórzy myślą, że zamieszczając posta na e-mamie zyskają pewność, że ktoś "ich" przeczyta? Przyzwyczaiłam się do podziału tematycznego i męczy mnie trochę, gdy na e-mamie muszę przewijać wątki które mnie akurat nie interesują. Tu mamy "plotkować" ;-)Do innych działów zaglądam równie często, choć muszę stwierdzić, że w niektórych ruch jest mniejszy...Dziewczyny trzymajmy się prostej zasady proponowanej przez Agatę, a wtedy nie będzie obaw o nie przeczytanie postu, lub żalu o przesuwanie ich do właściwych działów tematycznych.Dorka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka