Gość: guest IP: *.* 18.10.01, 19:34 opeerka nic nie piszesz co u Dorki, jak się czuje i kiedy wraca na forum; trochę Jej tu brakuje.A czy Ona za nami też tęskni...? czekamy!!!!!!Małgosiaps co u Sikory?Zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 18.10.01, 19:39 Halo!!!Czy Dorka już rodzi??? Dajcie znać!Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 18.10.01, 19:44 Na ciąży doczytałam, że Dorka w szpitalu!!! Trzymam kciuki i nawet nie wątpię, że wszystko będzie ok. To twarda sztuka .Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 18.10.01, 20:39 Jest szansa, że Dorka jutro wyjdzie. Eleonora zdrowa i ma się dobrze. Sory, że tak żadko piszę, ale jakoś nie mam nastroju ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 11:41 Witajcie kochani!!!!!!!!!!!!Jestem już w domku Małowodzie się nie potwierdziło - tu wszystko w porządku.Groził mi natomiast przedwczesny poród.Naszpikowano mnie różnymi pigułkami - organizm zareagował szybko i pozytywnie, więc obyło się bez kroplówek i zastrzyków.Maleństwo ma lekko powiększone miedniczki nerkowe - trzeba to kontrolować.Teraz muszę się oszczędzać. Zwolnienie z pracy, odpoczynek, lekka praca w domu... He, he... Łatwo zalecić. A tu jeden potwór, który nie rozumie, że mama teraz jest pod ochroną i zaległości w praniu, prasowaniu i sprzątaniu KvM mnie pociesza, że on to wszystko zrobi.Ale on nie umie nawet koszuli wyprasować... No to się nauczy Dorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 11:50 Witaj Dorka w domu! I oszczędzaj się teraz. Nie miałysmy jeszcze okazji "osobiscie" porozmawiać, raczej mijamy się na forum, co nie przeszkadza mi życzyć Wam wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 11:57 Super, że wszystko w porządku I że wróciłaś.Dużo zdrówka! A KvM fajny chłop, po żelazko hop hop hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 12:13 To fajnie Dorka,uważaj na siebie teraz. a tak między nami to Kristo chyba bardzo tęsknił za Tobą Pozdrawiam Anja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 12:49 Wiem Anju, wczoraj nic nie jadł cały dzień. Gdy do mnie przyszedł, wyglądał jak 100 nieszczęść.Zamiast pocieszać żonkę, on sam pogłębiał jej niepokój swoim wyglądem.Całusy Dorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 12:24 To super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 19.10.01, 13:12 A tak w ogóle (doczytałam wątek w Ciąży i porodzie) dziękuję Wszystkim za słowa otuchy i za wspaniałe wirtualne smakołyki.Dorka Odpowiedz Link Zgłoś