Dodaj do ulubionych

DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ

IP: *.* 18.10.01, 19:34
opeerka :)nic nie piszesz co u Dorki, jak się czuje i kiedy wraca na forum; trochę Jej tu brakuje.A czy Ona za nami też tęskni...? :(czekamy!!!!!!Małgosiaps co u Sikory?Zdrowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 18.10.01, 19:39
      Halo!!!Czy Dorka już rodzi??? Dajcie znać!Magda :hello:
    • Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 18.10.01, 19:44
      Na ciąży doczytałam, że Dorka w szpitalu!!! Trzymam kciuki i nawet nie wątpię, że wszystko będzie ok. To twarda sztuka ;).Magda :hello:
      • Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 18.10.01, 20:39
        Jest szansa, że Dorka jutro wyjdzie. Eleonora zdrowa i ma się dobrze. Sory, że tak żadko piszę, ale jakoś nie mam nastroju ostatnio.
    • Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 11:41
      Witajcie kochani!!!!!!!!!!!!Jestem już w domku :-)Małowodzie się nie potwierdziło - tu wszystko w porządku.Groził mi natomiast przedwczesny poród.Naszpikowano mnie różnymi pigułkami - organizm zareagował szybko i pozytywnie, więc obyło się bez kroplówek i zastrzyków.Maleństwo ma lekko powiększone miedniczki nerkowe - trzeba to kontrolować.Teraz muszę się oszczędzać. Zwolnienie z pracy, odpoczynek, lekka praca w domu... He, he... Łatwo zalecić. A tu jeden potwór, który nie rozumie, że mama teraz jest pod ochroną i zaległości w praniu, prasowaniu i sprzątaniu :-(KvM mnie pociesza, że on to wszystko zrobi.Ale on nie umie nawet koszuli wyprasować... No to się nauczy ;-):-) Dorka :-)
      • Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 11:50
        Witaj Dorka w domu! I oszczędzaj się teraz. Nie miałysmy jeszcze okazji "osobiscie" porozmawiać, raczej mijamy się na forum, co nie przeszkadza mi życzyć Wam wszystkiego najlepszego.
      • Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 11:57
        Super, że wszystko w porządku :-) I że wróciłaś.Dużo zdrówka! A KvM fajny chłop, po żelazko hop hop hop ;-)
        • Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 11:59
          Witaj smile)))) :)
          • Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 12:13
            To fajnie Dorka,uważaj na siebie teraz. :) a tak między nami to Kristo chyba bardzo tęsknił za Tobą :)Pozdrawiam Anja :hello:
            • Gość: guest Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 12:49
              Wiem Anju, wczoraj nic nie jadł cały dzień. Gdy do mnie przyszedł, wyglądał jak 100 nieszczęść.Zamiast pocieszać żonkę, on sam pogłębiał jej niepokój swoim wyglądem.Całusy:-) Dorka :-)
      • Gość: usia Re: Właśnie wyszłam ze szpitala IP: *.* 19.10.01, 12:24
        To super!!!!!
    • Gość: guest Re: DO KvM I WSZYSTKICH INNYCH TEŻ IP: *.* 19.10.01, 13:12
      A tak w ogóle (doczytałam wątek w Ciąży i porodzie) dziękuję Wszystkim za słowa otuchy i za wspaniałe wirtualne smakołyki.Dorka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka