Gość: guest
IP: *.*
07.11.01, 08:56
Drogie mamy i tatusiowie...Mam ogromna prosbe o rade. Mieszkam z mezem w Polsce, mamy swoje spore mieszkanie, maz ma dobra prace, ja nie pracuje bo jeszcze studiuje (dziennie). Cala moja rodzina mieszka tutaj, jestesmy bardzo zyci. Natomiast cala rodzina meza mieszka w USA. Maz ma zielona karte, 2 lata tem zlozyl dokumenty o moja wize emigracyjna. Tesciowa juz sie nie moze doczekac kiedy przyjedziemy - a ja nie wiem czy tego chce... Zaraz po slubie bylam tam pol roku (na wizie turystycznej) i bardzo tesknilam za rodzina, domem. Maz jest informatykiem wiem ze znajdzie tam bardzo dobra prace, ale co ja bede robic? Doszla do tego teraz choroba mojego taty (rak) i nie wyobrazam sobie ze moglabym zostawic mame sama... Wiem ze tam jest "latwiejsze" zycie, ale moze ja od zycia zbyt wiele nie wymagam bo jest mi tu dobrze... wiem ze gdy na wiosne pojde do pracy nasze finanse ulegna znacznej poprawie. Uwielbiam podrozowac, zwiedzac nowe miejsca, ale wyjazd na stale? Sama nie wiem... prosze, doradzcie cos, co o tym wszystkim myslicie?Pozdrawiam, Krupcia