Gość: guest IP: *.* 22.11.01, 00:03 Doradźcie mi, proszę, jakąś atrakcyjną lokatę bankową. W którym banku i na jak długo? Myślę o maksymalnie półrocznej. A może jednak a vista? Siedzę w domu i jestem do tyłu...PozdrawiamIsia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Lokata bankowa IP: *.* 22.11.01, 08:50 lokata czy avista to zasadnicza roznica - na lokacie masz prawie dwa razy takie oprocentowanie. Ale jesli np. chcesz ulokowac pieniadze a w miedzy czasie moze ci sie zdarzyc ich potrzebowac lub bedziesz chciala wplacic wiecej to fajna rzecza (przynajmniej dla mnie) jest mBank. Tam możesz w każdej chwili wycofać pieniądze nie tracąc odsetek no i możesz w każdej chwili je wpłacić poza tym wszystko załatwiasz siedząc w domu przed telefonem lub komputerem- no czasem musisz wyjsc na poczte zeby np wplacic pieniadze lub wyslac umowe. Ja mam tam konto emax - wyzej oprocentowane i jestem zadowolona pieniazki sa bezpieczne, procentuja i nawet codziennie moge sprawdzac stan konta choc to nie ma wiekszego sensu . Wejdz wrazie czego na strone www.mbank.com.pl .Pozdr.Wika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Lokata bankowa IP: *.* 22.11.01, 09:21 z banjów internetowych godny polecenia jest też intelligo. Te banki dają zwykle najwyższe odsetki i są wygodne dla internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Lokata bankowa IP: *.* 23.11.01, 08:07 Podpisuję się pod Wiką, mBank jest ok, oprocentowanie nienajgorsze i w każdej chwili można wycofać, odsetki są naliczane na koniec miesiąca, itd...KvM - w Inteligo trzeba płacić za przelewy, ale jeśli to ma być tylko lokata...Pozdrawiam, Politea Odpowiedz Link Zgłoś