Dodaj do ulubionych

Lampa Bioptron

IP: *.* 04.12.01, 14:01
Kochane mamy, proszę napiszcie mi czy która z Was jest w posiadaniu Lampy Bioptron firmy Zepter i używa jej do pielęgnacji dziecka? Mam 10-cio miesięczną córeczkę i zastanawiam się czy mi się ona przyda. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Lampa Bioptron IP: *.* 04.12.01, 14:12
      Ja używam lampy Bioptron i uważam, że jest naprawdę świetna, tylko dużo za droga. jak do tej pory używałam jej do leczenia kataru i zatok, gardła, bólu stawów, kręgosłupa, pękniętych brodawek. Aha i bólu głowy :)Zamierzasz kupić? Rozważcie możliwość wspólnego zakupu z najbliższa rodziną - np. rodzicami, bo tego nie uzywa się cały czas, przynajmniej u mnie, raczej od wypadku do wypadku :)Magda
    • Gość: guest Re: Lampa Bioptron IP: *.* 05.12.01, 20:42
      jestem w posiadaniu takiej lampy.jest ona doskonala na wszelkie dolegliwosci.mozna naswietlac nosek kiedy jest katarek,gardelko gdy boli i to naprawde pomaga.wszyscy znajomi z niej korzystaja mali i dorosli,ja jestem z niej bardzo zadowolona.jesli maszwiecej pytan to napisz.ania
    • Gość: Monika_A/P. Re: Lampa Bioptron IP: *.* 05.12.01, 21:36
      Dziewczyny,gdzie kupić taką lampę i jaki jest w przybliżeniu koszt?Będę wdzięczna za informacje.Pozdrawiam,Monika A/P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka