Dodaj do ulubionych

Wodniki :-)

IP: *.* 29.01.02, 17:33
Ciekawa jestem ile osób z forum jest spod znaku Wodnika -jak przeczytałam - jest nieobliczalny, pełen inwencji, pozbawiony uprzedzeń i przesądów, obdarzony intuicją, o dużej wyobraźni i fantazji :) Podobno wykazuje zanik instynktów macierzyńskich :what: - kiedyś to była prawda ale teraz mi przeszło :hap:Przyjaźń musi opierać się na wzajemnym zaufaniu i szacunku, kobieta Wodnik jest nieco chaotyczna. Pani spod tego znaku ma niewątpliwy urok.Ciemne strony Wodników :perwersyjne :crazy:, ekscentryczne, fanatycze, zwariowane, przewrażliwione na swoim punkcie, wiecznie zbuntowane, oderwane od realiów i bardzo kapryśne :spookie:Pani Wodnik i seks :love::gra w otwarte karty, droga do jej serca wiedzie przez intelekt, nie należy do osób, które daja się łatwo zwodzić i uwodzić. Ciekawość seksualną można w niej wzbudzić, nie jest to jednak osoba o wybujałym temperamencie......pozdrawiam,Monika A/P.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosiafka Re: Wodniki :-) IP: *.* 29.01.02, 18:07
      Znam jednego takiego wodniczka już 10 lat :) Mój mąż Adam jest wodnikiem (07.02).Ponoć połączenie z wagą (czyli ze mną) to idealna para :bounce: :love: :bounce: :love:Mój wodnik jest wysoce przystojny :) :sol: :) :sol:rzeczywiście przewrażliwiony na swoim punkcie i bywa kapryśny :ouch:Tylko z tym temperamentem troszku się nie zgadza ... ;)Gosia żona wodnika :)
      • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 29.01.02, 21:33
        O rany, ładne rzeczy, mój synek jest wodnikiem...Część się zgadza, a co będzie jak i reszta się zgodzi to ja wolę nie mysleć... smile smile smile :) wink wink ;)
        • Gość: kasik Re: Wodniki :-) IP: *.* 30.01.02, 10:00
          witam wszystkie wodniki, ja też do nich należe {09.02}, nie mogę się zgodzić z tym o instynkcie macierzyńskim , bynajmniej w moim przypadku , co do pozostałych to troche prawdy jest.Pozdrawiam wodniki i wodniczki .
    • Gość: klaudianka Re: Wodniki :-) IP: *.* 29.01.02, 22:02
      Mam znajomą wodniczkę. Faktycznie nie ma instynktu macierzyńskiego. :ouch:Nawet nie daje się zaciągnąć do ołtarza, bo nie wyobraża sobie spania z facetem w jednym łóżku. :lol:
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 29.01.02, 22:24
      A ja jestem włąśnie wodnikiemJestem nieobliczlna-chciałam dwójkę dzieci no i mam bliżniaki,nikt tego nie przweidział.Fantazja chwilowo poszła na bok bo w ciągu doby brakuje mi na nią czasuCo do przesądów to nadal zmieniam drgę jak widzę czarnego kota.Na zaniki instynktów macieżyńskich nie cierpie.Aż dziw, że dzieci mi w chaosie nie zgineły.Czy to,że jestem zwariowana to napewno ciemna strona?Kapryśność przeszła mi z wiekiem.A co do sexsu to trzeba by zapytać męża ale wątpie czy się wypowie.Pozdrawiam wszystkie wodniki.
      • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 29.01.02, 22:25
        Acha a moje dzieciaczki to też Wodniki
    • Gość: wandzik Re: Wodniki :-) IP: *.* 29.01.02, 22:36
      O rany, ja też Wodnik. Na dodatek mój mąż również. Wg. horoskopów jest to idealne połączenie (że niby wzajemna tolerancjasmile w rzeczywistości zaś egocentryzm i przewrażliwienie na swoim punkcie sprawia, że ciężkawo nam razem, oj, ciężkawo... Jesteśmy do siebie baaardzo podobni a żyć trzeba... Pozdrawiam WSZYSTKIE Wodnikismile
    • Gość: DorotaJ Re: Wodniki :-) IP: *.* 30.01.02, 10:49
      Cześć Wodniki,ja też jestem Wodniczką i to z tymi najbardziej typowymi cehami: wesoła i ciekawa świata, ale także kapryśna i nieobliczlna (podobno świadczy o tym fakt, że jestem w ZAPLANOWANEJ ciąży - kolejny Wodnik! - a nie mam zamiaru zalegalizować naszego związku).Znam koło 10 mężczyzn Wodników i uwielbiam ich, chociaż często wchodzę z nimi na wojenną ścieżkę. Są towarzyscy, uwielbiają flirtować, wiekszość z nich świetnie tańczy, są romatykami, ale też są zmienni i nieobliczalni.Trzymajcie się ciepło wszystkie typowe i nietypowe Wodniki.
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 30.01.02, 11:52
      Tu kobieta Wodnik (07.02)- chaotyczna w 100% z odrobiną bałaganu, co do pozostałych cech lekko ekscentryczna, o za dużej wyobraźni i fantazji.mam nadzieję że instynkt macierzyński mi nie zaniknie, bo co by moja córcia zrobiłapozdrowienia dla wszystkich mam Wodników i męża Gosiafka
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 30.01.02, 17:11
      Przyłącza się kolejny Wodnik.I napewno jestem pozbawiona wszelakich uprzedzeń i przesądów.Wiele lat miałam kota -całego czarnego- i gdybym wierzyła w przesądy to pewnie by mnie już coś złego trafiło.A tak kot przechodził mi drogę kilkanaście razy dziennie i może dlatego mam tyle szcześcia w życiu?
      • Gość: Monika_A/P. Re: Wodniki :-) IP: *.* 30.01.02, 19:04
        Ona! - ja miałam 2 czarne kocurki - Gonzalesa i Naomi i zrobiło się z nich 7 kocurków i wszystkie czarne, uwielbiam je. Pecha jakoś też nie miałam ;)pozdrawiam serdecznie,Monika A/P.
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 30.01.02, 20:57
      stynka - Wodnica (21.01), Jach synek stynki - Wodnik (30.01 - dzisiaj kończy rok!!!), mama stynki a babcia Jacha też Wodnica (22.01). 3 pokolenia jedno po drugim pierwsza dekada Wodnika. Ale nie mam pojęcia, co się sprawdza, a co nie :). Oby te najlepsze cechy :)stynka mama Jacha
    • Gość: AneczkaG Re: Wodniki :-) IP: *.* 30.01.02, 22:47
      Też jestem Wodniczek (22.01), moja najlepsza przyjaciółka też (8.02) - super się dogadujemy i myślimy identycznie, i mnóstwo znajomych, których b. lubię i świetnie się z nimi rozumiem - coś w tym chyba jest. Astrologia się juz przestałam zajmować, ale muszę przyznać, że część się sprawdza : kapryśna, z instynktem macieryńskim tak trochę chyba też. I jeszcze muszę dodać: walka o wolność (różnie rozumiana) - w końcu patronuje nam Uran. Wszystkiego najlepszego dla Wodniczków - w końcu właśnie obchodzimy urodzinki.
    • Gość: Anias Re: Wodniki :-) IP: *.* 31.01.02, 00:01
      Cześć!!Też jestem Wodnik (10.02).Brak uprzedzeń i przesądów - zgadzam się,Fanatyzm? - fanatycznie nie znoszę fanatyzmu,Brak instynktu macierzyńskiego - oj chyba nie!!!(choć kiedyś faktycznie nie przepadałam za dziećmi)Reszta - trudno oceniać to na własnym przykładzieNa pewno mogę do tego dodać umiłowanie wolności. W związku nie da się Wodnika stłamsić i podporządkować. Jeżeli ktoś próbuje to zrobić - szybko go straci. Partner Wodnika musi go wiecznie fascynować, zaskakiwać i dać mu rozwijać skrzydła - wtedy jest szansa na dobry układ. Tak gdzieś przeczytałam i w moim przypadku na razie się sprawdza.Jeżeli już bujamy w gwiazdach to z mego (wprawdzie skromnego) doświadczenia nie za dobrze nam z Panami Skorpionami (fascynują, ale niszczą), za to mam sprawdzony "model" spod znaku Ryb - polecam!Pozdrawiam Wodniki i wszyskiego najlepszego z okazji bliskich urodzin!A.
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 31.01.02, 09:47
      Witam w klubie Wodnika.4 lutego stuknie mi 26 wiosna!Zgadzam się z większością przytoczonych powyżej charakterystyk! Odradzam połączenie znaków wody ze znakami ziemi.Trzymajcie się Wodniczki!
      • Gość: Monika_A/P. Re: Wodniki :-) IP: *.* 31.01.02, 12:44
        Masza, Ty moja bratnia duszo!tez 4 lutego skoncze 26 lat!mam siostre blizniaczke!!!!!!!!!!serdeczne pozdrowionka Siostro :)Monika A/P.
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 31.01.02, 10:04
      Hej,Ja też jestem Wodnikiem (19.02), co prawda na pograniczu z Rybami, ale cechy mam typowo Wodnicze.umiłowanie wolności - parę lat temu wynajmowałam mieszkanie, za które płaciłam sporo kasy i ani razu tam nie zamieszkałam tylko dlatego, żeby mieć poczucie wolności - chodziło o to, żebym mogła się tam wyprowadzić od mojego ówczesnego narzeczonego gdybym miała na to ochotę z dnia na dzień.Pozdrawiam wszystkie wodniczki
    • Gość: mysia Re: Wodniki :-) IP: *.* 01.02.02, 00:13
      Witam wszystkie wodniki,moje urodziny przypadaja na 7 lutego,jestem osoba wesoła,ciekawą świata,uwielbiam wodę,jestem obdarzona sporym instyktem macierzyńskim,mam 2 synków Tomka i Rafałka.Serdeczne pozdrowionka dla Wszystkich Wodników i Wodniczków.Dorota z Poznania
    • Gość: aneea Re: Wodniki :-) IP: *.* 01.02.02, 10:29
      hej!przylaczam sie do klubu Wodnikow! :bounce:urodzona 12 lutego, w tym roku stuknie mi 27latek. Co do cech "wodniczych" czytalam ze zdumieniem - ja wlasnie tak mam jak piszesz, tylko moze temperament wyzszy od przecietnego i instynkty macierzynskie mocno rozwiniete :love:aneea
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 01.02.02, 22:08
      CześćJa również jestem Wodnikiem z 7 lutegoDorota
    • Gość: mp73 Re: Wodniki :-) IP: *.* 03.02.02, 11:04
      Ja jestem Wodniczkiem i moja Agatka też. To najlepszy znak! Wszystkim Wodnikom wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
    • Gość: Aluc Re: Wodniki :-) IP: *.* 03.02.02, 11:24
      Moja mama jest Wodnikiem, mój luby jest Wodnikiem (zresztą tak samo, jak znakomita większość moich narzeczonych, począwszy od przedszkola :lol:), mój syn będzie prawdopodobnie Wodnikiem... Nie znoszę Wodników! To jakiś szalony konglomerat cech, które wkurzają mnie nieludzko. A jednak - co dobitnie widać na moim przykładzie - jest w nich coś nieodparcie pociągającego :love: :love: :love:
    • Gość: dorcia:)) Re: Wodniki :-) IP: *.* 04.02.02, 22:28
      hejPrzyłaczam sie do klubu Wodniczek.16 lutego skończę 27 lat :hello:Acga i przyłaczam tez do klubu moja córcię też Wodniczkę urodzona 10 dni temu... :) 24 styczniapapatkidorcia :)
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 08.02.02, 14:21
      ja tez Wodnikrety- co z tymi uczuciami macierzynskimi?! okaze sie w czerwcu!:)
    • Gość: guest Re: Wodniki :-) IP: *.* 12.02.02, 11:12
      Horoskopy staram się traktować z przymrużeniem oka...Mam Synka Wodnika-i to w pełnym tego słowa znaczeniu-ciągle się chlapie, cały dzień siedziałby w wodzie-ma 2 lata. Oszukuje, że chce pić a potam przelewa herbtakę z kubka do kubka-do sabawek-do wszystkiego do czego da się przelewać...Mama Byk.
    • Gość: Lilka Re: Wodniki :-) IP: *.* 12.02.02, 12:37
      Witam wszystkie wodniki!!Ja również jestem wodnikiem i właśnie wczoraj obchodziłam 27 urodziny. Uważam że jest to jeden z porządniejszych znaków ( bez skromności z mojej strony) tylko trzeba go poznać i zrozumieć.Przeraził mnie ten brak instynktów macierzyńskich - w życiu się z tym nie zgodzę biorąc swój własny przypadek pod uwagę. Nie wiem czy już ktoś wspominał o intuicji jaką posiadają wodniki - szósty zmysł. Dodam jeszcze, że dzieci spod znaku wodnika uważane są na równi z bliźniętami za bardzo inteligentne. Z resztą cech zgadzam się w mniejszym lub większym stopniu.( Kiedyś miałam hobby dotyczące astrologii i znaków horoskopu w różnych kombinacjach i właśnie z tego okresu zostało mi sporo literatury dot. tych zagadnień). Wszystkiego najlepszego dla wszystkich wodników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka