Dodaj do ulubionych

UROLOG-POMOCY!!!!

IP: *.* 04.03.02, 23:22
Drogie Mamy,U mojego 4- letniego synka lekarz pediatra podejrzewa stulejke. Poszukuje dobrego chirurga-urologa, który moglby zajac się moim synkiem. (obawiam się najgorszego, czyli zabiegu!!!!! – czy ktoras z Was przechodzila przez taki zabieg ze swoim dzieckiem?)Pomozcie i pocieszciePrzerazona stulejkaKasia (Warszawa)PS Wiem, ze to temat na "Zdrowie" ale tam nikt mi nie odpowiada, wiec moze tutaj?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyta-C. Re: UROLOG-POMOCY!!!! IP: *.* 05.03.02, 08:42
      CZeść.Mój syn też miał taki problem.Oczywiście był na zabiegu u chirurga przez pierwsze dni bolało Go bardzo nie robiłam nic tylko polewałam mu sisiaka riwanolem lub moczył sobie w kieliszku też z riwanolem.Wyglądało to okropnie ale z każdym dniem było lepiej.Pozdrawiam.
      • Gość: katarzynamaria Re: UROLOG-POMOCY!!!! IP: *.* 06.03.02, 00:36
        Witaj Edyta,W jakim wieku byl Twoj synek? Czy bardzo przezyl zabieg?W jakim szpitalu byl wykonywany zabieg?Strasznie sie martwie, jak to bedzie z moim synkiem...???????Pozdrawiam,Kasia
        • Gość: Edyta-C. Re: UROLOG-POMOCY!!!! IP: *.* 06.03.02, 10:17
          Cześć Kasia.Mój syn miał ten zabieg w wieku 3 lat na zabieg bał się iść strasznie bo już rozumiał co mu mają zrobić.Pytasz w jakim szpitalu był to szpital w Chrzanowie ponieważ tam wtedy mieszkałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka