Dodaj do ulubionych

Rachmistrz!!

IP: *.* 11.03.02, 19:04
Mam pytanko!!Czy może któraś z Was dostąpiła "zaszczytu" bycia rachmistrzem?Ja mam nadzieję ,że będę(kasa!!!)Jezeli macie dostęp do formularza będę wdzięczna za komentarz Wasz o nim (muszę się przygotować)Trochę się boję czy sobię poradzę , bo Krzyś będzie wtedy miał 6 miesięcy a zaznaczam , że jest ciągle głodny ...( ale od czego są Babcie :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Rachmistrz!! IP: *.* 13.03.02, 01:27
      Ja troszke nie zrozumiałam co potrzebujesz.A być może moge pomóc :)Napisz jaśniej- Siunia ( z otepiałym umysłem)
      • Gość: guest Re: Rachmistrz!! IP: *.* 13.03.02, 08:00
        Potrzebuję potwierdzenia , że sobie poradzę :))) a tak konkretnie może maszdostęp do formularza (przed tym szkoleniem ).Po inf. w tv , że wywiad trwa 2godz muszę się do tego przygotowywać już teraz zeby mi to sprawniejwychodziło.Ps.Tamtego posta pisałam wcześnie rano , więc z nas dwóch to ja raczej byłamotępiała :))
        • Gość: Siunia Re: Rachmistrz!! IP: *.* 16.03.02, 00:18
          Słonko, teraz to mnie "zakręciłaś" jak słoik na zime.Jak napisałas o jakiejs informacji w tv, to zgłupiałam. Chyba myslimy o czym innym :)A czy mogłabys napisac jaśniej - dla zaspokojenia mojej ciekawości- Siunia ( baaaaaardzo zaciekawiona)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka