Dodaj do ulubionych

Prenumerata "Mamo to ja"

IP: *.* 20.03.02, 15:20
Mam takie male pytanko. Czy ktoras z Was prenumeruje czasopismo "Mamo, to ja"? Jesli tak, to czy udalo Wam sie dostac jakas nagrode za 12 miesieczna prenumerate na 2002 rok? Zamowilam bardzo szybko prenumerate (tak mi sie przynajmniej wydawalo) i od razu wyslalam dowod wplaty. Nie wierze, aby przede mna uczynilo to az 507 osob (tyle bylo nagrod), gdyz oplacilam prenumerate jeszcze przed ukazaniem sie gazety w kiosku (rowniez w poprzednim roku mialam prenumerate). Nie otrzymalam tez "gwarantowanej" zabki. Ciekawi mnie wiec, czy ktokolwiek "zalapal" sie na takowa nagrode.Pozdrawiam, Mama Joasi i Mariuszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyk Re: Prenumerata "Mamo to ja" IP: *.* 20.03.02, 17:08
      My w zeszlym roku dostalysmy bociana, w tym roku chyba jest zaba (juz nie prenumerujemy).Tylko nie wiem czy o taka nagrode Ci chodzi :what:Pa - Patyk :)
    • Gość: Miśka! Re: Prenumerata "Mamo to ja" IP: *.* 20.03.02, 21:05
      Ja również prenumeruję od dawna to czasopismo. Gdy tylko ukazał sie druczek w "Mamo to ja", tego samego dnia wysłałam opłatę. A było to w połowie pażdziernika. Łudziłam się, że może zaczną żabki wysyłać od stycznia, też liczyłam niśmiało na jedną z 507 nagród dla pierwszych prenumeratorów.
      • Gość: Miśka! Re: Prenumerata "Mamo to ja" IP: *.* 23.03.02, 13:43
        Ha! Dostałam wczoraj żabkę! Mamy więc bociana z zeszłego roku i żabkę, która, jako, że większa mogłaby go połknąć. Co do innych nagród, lista nie będzie drukowana, trzeba dzwonić albo...czekać.
    • Gość: ulaa Re: Prenumerata "Mamo to ja" IP: *.* 20.03.02, 21:25
      Mnie też to zastanawiało, bo również zaprenumerowałam czasopismo na cały rok. Napisałam maila do osób odpowiedzialnych za prenumeratę z zapytaniem kiedy będzie ogłoszone kto "załapał" się na nagrodę, oraz pytałam o gwarantowaną żabkę. Dostałam odpowiedź, że żabki wyślą pod koniec marca, natomiast co do nagród ... cicho sza... Nic nie napisali.Tak swoją drogą to mam już jedno doświadczenie jeśli chodzi o nagrody w "Mamo to ja". Otóż rok temu moja córeczka wygrała jeden z zestawów Lego w konkursie plastycznym, tak przynajmniej było wydrukowane w czasopiśmie. Po trzech miesiącach zadzwoniłam do redakcji co z tą nagrodą. Byli zdziwieni że oczekuję nagrody bo mojej córeczki nie było na ICH liście nagrodzonych. Odpowiedziałam że była na liście nagrodzonych wydrukowanej w "Mamo to ja", mogą to przecież sprawdzić. Pan mnie przeprosił i powiedział, że wyślą jak najszybciej ale nie gwarantują że będzie to taki sam zestaw Lego jak na zdjęciu w gazecie. Po dwóch tygodniach dostaliśmy..... ale maskotkę. No cóż dobra i maskotka, ale córeczka tak czekała na to lego :(
    • Gość: wiesia Re: Prenumerata "Mamo to ja" IP: *.* 21.03.02, 08:38
      Jak to czytam, to tylko jedno mi się nasuwa: prenumerować co innego ;-)
    • Gość: dziubasek Re: Prenumerata "Mamo to ja" IP: *.* 22.03.02, 21:09
      Wlasnie dzisiaj dostala e-maila od pani z prenumeraty. Musze powiedziec, ze szybko i wyczerpujaco odpowiedziala mi na moj list z dluga lista zapytan. Otoz gwarantowane zabki sa w trakcie pakowania, a i nawet zalapalam sie na jakas ksiazeczke (?) z 507 nagrod, ktora rowniez niebawem mam otrzymac. Do tej pory jakos nie narzekalam na to czasopismo. Prenumeruje juz je piaty rok i moj synek juz z kilku konkursow otrzymywal nagrody. Zdarzylo sie nawet w zeszlym roku, ze dostal z dwoch roznych konkursow takie same zestawy Lego. Byly to lalki, ktore dal w prezencie dla mlodszej siostrzyczki i pozniej byl bardzo dumny, ze dla siostry wygral lalki.A tak swoja droga mogliby dobierac nagrody troszke bardziej pasujace do plci dziecka.Inna sprawa to to, ze listy z prenumerata przychodza czasem niekompletne, ubozsze o drobny prezent dla prenumeratorow. Ja tym sposobem nie otrzymalam do tej pory kwietniowego numeru, gdyz byl w nim dodatkowy kosmetyk dla malucha. Obiecano mi, ze wysla ten numer na moj adres jeszcze raz, ale tym razem listem poleconym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka