Dodaj do ulubionych

Mam pytanie do Mam z Trójmiasta o jedzenie...

IP: *.* 25.03.02, 22:55
Cześć,Właśnie wybieramy się z maluchem (20 mies) do Trójmiasta a rodziny w tyh okolicach nie posiadamy zetem będziemy stołować się na mieście; i tu jest moje pytanie: gdzie można jadać z maluchem nie narażając się na niestrawnośc tudzież pełne popłochu spojrzenia ze strony obsługi, typu: z dzieckiem, a jak my go posadzimy itp.Dzięki za sugestie
Obserwuj wątek
    • Gość: akacha Re: Mam pytanie do Mam z Trójmiasta o jedzenie... IP: *.* 26.03.02, 01:13
      ianna chyba najbezpieczniej to w Mc donald"s,jeśli chodzi o miejsce oczywiście, a nie o niestrawnośćsmile.A tak na poważnie. to zależy w jakim punkcie 3miasta będziesz, gdańsk, gdynia, czy sopot. Koniecznie odwiedź w sopocie Złoty Ul na Monciaku, drogo strasznie, ale choćby na bar sałatkowy - a dla dorosłych koniecznie aperitff calpirinha.Gdańsk - szukaj na starówce, pełno miłych i smacznych knajpek, wrzeszcz-restauracja newska, golden pub, w gdyni bax bar na świetojańskiej. Jest jeszce sporo tego, nie sposób wymieniac. życze udanego pobytu i smacznego. pozdrawiamkacha
      • Gość: ianna Re: Mam pytanie do Mam z Trójmiasta o jedzenie... IP: *.* 26.03.02, 19:14
        Dzięki za odzew; i tego mi było trzeba.Generalnie będziemy poruszać się samochodem, więc to nie problem ale najbliżej będzie na Starówkę.A tak w ogóle to Wam, Mamom mieszkającym w Gdańsku, Sopocie,Gdyni zazdroszczę i uwielbiam tam przyjeżdżać z mężem ( w końcu ślub braliśmy w Katedrze w Oliwie).Pozdrawiam
        • Gość: Kasia_M Re: Mam pytanie do Mam z Trójmiasta o jedzenie... IP: *.* 27.03.02, 08:33
          ianna a tak na przyszłość proszę takie posty zamieszczać na regionalnychsmilepozdrawiam Kasia_M moderator
          • Gość: ianna Re: Do Kasi M IP: *.* 27.03.02, 12:35
            Kasiu,Bardzo chciałam ale niestety nie mogłam wysłać posta na wspomnianym forum a bardzo mi zależało na odpowiedzi.Pozdrawiam
    • Gość: Kasia_M Re: Mam pytanie do Mam z Trójmiasta o jedzenie... IP: *.* 27.03.02, 13:47
      ianna zgłoś to do moderatora Regionalnych Stynki (maila znadziesz na stroei głównej forum) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka