Dodaj do ulubionych

Ignorujmy prowokatorów

IP: *.* 28.03.02, 08:20
Proponuję, abyśmy ignorowały złośliwe i obrażliwe wypowiedzi, bo sądzę, że ciągnięcie takich tematów jest bezsensowne."Prowokatorów" ( jak zauważyłam :( )tutaj nie brakuje, którzy tylko czekają, aby zepsuć nam humor i abyśmy rozwijały tematy, które oni interpretują po swojemu(i cieszą się siedząc przed swoim monitorem :lol: !). Co innego różnica poglądów, a inna rzecz złośliwość i potwarz! Każdy ma prawo do wypowiadania i obrony swojego zdania,ale są też pewne zasady prowadzenia dyskusji! Nawet jeśli nie zgadzamy się z czyimś zdaniem, powinniśmy szanować jego spojrzenie na dany problem. Przynajmniej ja tak sądzę (może jestem w błędzie!) :OMyślę, że takich "prowokatorów" najbardziej będzie denerwował fakt ignorancji ich osoby. I oto chodzi! Przechodźmy do głównego tematu jakby nigdy nic!Może tym ich nauczymy odrobiny kultury, a jeśli nie, to niech szukają sobie forum "na swoim poziomie". :gun:Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Morud Re: Ignorujmy prowokatorów IP: *.* 28.03.02, 13:09
      Bardzo mi się twój pomysł podoba i dziwię się że nie ma jeszcze więcej takich opini. No i dziwię się że sami prowokatorzy sie jeszcze nie odezwali, ale to zapewne wkrótce nastąpi hi hi.Czasami trudno jest zignorować pewne docinki ale spróbujmy !!!Powtarzam: jestem za !!!!!Monika
    • Gość: wiesia Re: Ignorujmy prowokatorów IP: *.* 28.03.02, 13:18
      :crazy: może ten wątek to prowokacja :crazy:
      • Gość: 888 Re: Ignorujmy prowokatorów IP: *.* 28.03.02, 13:45
        No i widzisz Wiesiu! Miałam się nie dać sprowokować :lol: hihihi!!!
        • Gość: wiesia Re: Ignorujmy prowokatorów IP: *.* 28.03.02, 15:28
          Zaraz, zaraz, jeśli twój pierwszy post to prowokacja, to ja ,odpisując na niego dałam się sprowokować :ouch:
    • Gość: Siunia Re: Ignorujmy prowokatorów IP: *.* 28.03.02, 16:10
      Popieram w całej rozciągłości :)Nie dajmy sie prowokowac i zachowajmy kulturę w naszych dyskusjachPomysł na taki watek - wspaniały :)-Siunia
    • Gość: Honda Re: Ignorujmy prowokatorów IP: *.* 28.03.02, 17:30
      Jestem za - czy to nam się jednak uda ?elizaps Wiesia wiem, że w zeszłym roku byłaś z maluchem w Turcji. Proszę napisz jak było - wybieram się z młodym w kwietniu i chciałabym wiedzieć jakie sa warunki.DziękiEliza
      • Gość: wiesia Re: Ignorujmy prowokatorów - do Hondy off topic IP: *.* 29.03.02, 08:17
        Wszystko opisałam w wątku "Szukam Meli i innych podróżujących mam" na Salonie. Wątek stary, bo z pażdziernika, dlatego skorzystaj z wyszukiwarki. Mój post ma tytuł "Szukam Meli- moja relacja", ale jest tam sporo innych ciekawych opisów wakacji z maluchami i warto przeczytać wszystkie.
    • Gość: Dragon Re: Ignorujmy prowokatorów IP: *.* 28.03.02, 17:45
      A czy nie sądzisz , że to raczej jest takie żartobliwe drażnienie się, czasami fakt iż zostaje przerwana granica, ale to sie każdemu zdarza i zależy myślę od dnia i od tego jak sie dana osoba czuje . Nie sądzisz?Życie jest pełne kolorów , więc i nasze zachowanie jest takie prawda? :benetton:Pozdrawiam.;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka