Dodaj do ulubionych

Wróciłam!!! :)

IP: *.* 05.04.02, 15:47
No nareszcie... 1 kwietnia wieczorem zostaliśmy (ja i mąż) brutalnie pozbawieni dostępu do internetu. Myślałam nawet, że to jakis kiepski żart primaaprilisowy, ale następnego dnia musiałam z wielkim smutkiem stwierdzić, że jednak netu nie ma. Podobno kabel gdzieś się "przerwał", a Telekomunikacja Polska S.A. ma czas. :gun: Zanim to naprawili, minęły wieki (dopiero teraz mogłam wejść na edziecko). Nie muszę Wam chyba mówić, jaki kryzys przeżyłam przez ten tydzień.. Klasyczny "zespół odstawienia" - trzęsące się ręce, palce nerwowo szukające klawiatury, mętny wzrok, niechęć do wszystkiego, nawet białe myszki widziałam ( nie wiedzieć czemu bezprzewodowe...).Ale skończył się czas mej męki i czas próby.Zatem nie pozostaje mi nic innego, jak tylko triumfalnie obwieścić: wróciłam! :bounce:Pozdrawiam wszystkich, którzy się za mną stęsknili (a nie wątpię, że tacy są, bo mam dowody w postaci rozpaczliwych maili ;) ).gemma
Obserwuj wątek
    • Gość: Elik Re: Wróciłam!!! :) IP: *.* 05.04.02, 15:56
      No to witaj wsród emam po przerwie. Czasami myślę czy nie pozbawić sie internetu z premedytacją, ale chyba lepiej załatwić sobie stałe łącze. Trzeba się skrzyknąć z sąsiadami. Dobrze przynajmniej że mam internet w pracy, gorzej z obowiązkami , hi,hi. Pozdrowionka.
    • Gość: guest Re: Wróciłam!!! :) IP: *.* 05.04.02, 16:22
      :bounce:
    • Gość: Sławka Re: Wróciłam!!! :) IP: *.* 05.04.02, 17:17
      Ja też sie bardzo cieszę! :hap:
    • Gość: M_iśka Re: Wróciłam!!! :) IP: *.* 05.04.02, 20:50
      Witaj znowu Gemma :) ;) :)Moni na czacie-Miśka na forum :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka