IP: *.* 13.04.02, 17:47
Kochana Elu w nawiazaniu do rozmowy na czacie chciałam Ci przesłać listę rzeczy :-)oto ona:1. panzerfaust rocznik "43 taki jakiego uzywali pod Kurskiem2. majki z Golf"em 3. pisankę4. Autografy członków Rammstein"a5. pikielhaube6. butelke mleka z prawdziwej nordyckiej krowy ( blondi)7. kiełbasę z grilla z zeszłego rokubuziakiwioletaps. mam nadzieję, moja lista nie sprawi ci problemów :-)))Oraz ze Justynka i Jackap się dołączą do mojego postu :-))))buziaki raz jeszcze
Obserwuj wątek
    • Gość: Ella Re: Do Elki IP: *.* 22.04.02, 17:19
      Moja droga Wioleto!Troche trwalo to zalatwianie Twojej listy i wyobraz sobie ze juz wszystko mam tylko............niestety z tym swiezym mlekiem od nordyckiej krowy to niestety troche przesadzilas.:-((((((((((.Dziewczyno, gdzie ja Ci w zaglebiu Ruhry krowe znajde, ale nie mysl sobie ja jestem bardzo obrotna kobitka i pogadam z moim wlascicielem mieszkania bo on " Bauer"i moze cos zaradzi.A jak nie to proponuje w dobie odchudzania wiosennego mleko odtluszczone 0,3 % .Poza tym dziewczyno ja przez ta Twoja liste zakupow nie wyplace sie do konca zycia, maz juz bral dodatkowe dyzury nocne, bo " biednej kolezance z czata trzeba przeciez pomoc"Droga wioletko mysle ze nie masz juz wiecej zyczen, ale jesli takowe sa chetnie je spelnie, tylko uwazaj( hihihi) mnie tez sie duzo marzy........................BuziaczkiElka
      • Gość: Justyn(k)a Re: Do Elki IP: *.* 22.04.02, 20:45
        Powiem tak: hahahahahahahahahahahahaha :) :lol: :crazy: :hap:
      • Gość: Aari Re: Do Elki IP: *.* 22.04.02, 21:25
        Kochana Elu Dziękuję Ci bardzo za takie poświęcenie z Twojej strony :-)Teraz pozostaje mi tylko czekać na przesyłkę :bic:Myślę,ze uda mi się jakoś obejśc bez tego mleka :what: ciekawa jestem jednak, czy widziałaś list od Justynki :-) :-) hahahahaha. :benetton:Niestety nie przypiął się pod moją prośbę a jest równie ciekawy - zaręczam :-)buziaczki gorącewioleta
      • Gość: Aari Re: Do Elki IP: *.* 22.04.02, 21:29
        No i zapomniała =m jeszcze dodać,ze z niecierpliwością czekam na Twoją listę życzeń kochana Elu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka