Dodaj do ulubionych

A tutaj same zmiany !!

IP: *.* 15.04.02, 13:33
No właśnie jestem po 3 tyg przerwy (abstynencji edzieckowej, przeprowadzki, choroby i dopieszczania rodzinki) a tutaj same zmiany, prawie rewolucja. Czuję hmm trochę niedzisiejsza. Może ktoś w skrócie powie co się działo? W końcu to chyba kawał czasu ale w domku mija szybko , za szybko ........I witam wszystkich :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: AsiaW-punkt Re: A tutaj same zmiany !! IP: *.* 15.04.02, 21:01
      Hallo! :hello:Wracam z urlopu, pierwsze co robie to siadam do komputera, wchodze na edziecko a tu tak ladnie, swiezo, i po nowemu...Nie bylo mnie dwa tyg. a tu tyle zmian ale z tego co widac na dobre. ehhh fajny byl urlop ale jeszcze fajniej jest na edziecku, tesknilam za wami.Pozdrawiam
    • Gość: Misiek Re: A tutaj same zmiany !! IP: *.* 16.04.02, 13:28
      ha haMnie też nie było 3 tygodnie i doznałam swoistego szoku po wejściu na stronę eDziecko. Podobają mi się te zmiany, tylko teraz już chyba naprawdę nie będę miała czasu na nic ;) . Ale co tam, bałagan poczeka, a jak nie będzie obiadu to też nikt z głodu nie powinien paść (najwyżej zje kanapkę ;) ).Pozdrówka!
      • Gość: 1999 Re: A tutaj same zmiany !! IP: *.* 18.04.02, 10:42
        Właśnie, właśnie i jak tu dobrnąć do końca i regionalnych jak po drodze tyle pokus na innych forach? To już chyba zapuszczę w pracy biurko papierami, szczególnie po takiej długiej abstynencji netowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka