Dodaj do ulubionych

ABGymnic i inne takie cuda

IP: *.* 30.04.02, 07:14
Dziewczyny! Czy któraś z Was używała takie cudo? Jesteście zadowolone? Bo ja niestety nie mam silnej woli jeżeli chodzi o diety, a zwisający brzuszek po prostu mnie denerwuje. Może stanie się cud i coś będzie ćwiczyło za mnie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnLu Re: ABGymnic i inne takie cuda IP: *.* 30.04.02, 10:54
      Ja mam takie cudo.Moj maz kupil na Stadionie za 60zl(a tato w telewizji-nie ma roznicy pomiedzy naszym a jego).Jakos nie widze rezultatow pomimo ze stosuje to namietnie + masaze zelem antycellulitowym.Po prostu nie ma wyjscia. TRZEBA cwiczyc!!! Tak wiec do tego zestawu dodałam codziennie ok. 100 brzuszkow.Na razie cwicze tydzien ale jestem jak najlepszej mysli.Aha kolezanka powiedziała mi ze czytała artykuł ze jak nieprawidłowo sie zaklada takie pasy to mozna sobie wiecej szkody narobic niz pozytku...Ja na razie nie widze jakis niepozadanych skutkow ubocznych...Pozdrawiam
    • Gość: M_iśka Re: ABGymnic i inne takie cuda IP: *.* 30.04.02, 21:51
      Był już ten temat we wsześniejszych postach i dziewczyna pisała,ze ma podobne cudo ;) i widzi u siebie efekty.Ja też chciałabym spróbować może pomoże ;) Tylko jak ustrzec się podróbek tego wynalazku?
      • Gość: Siunia Re: ABGymnic i inne takie cuda IP: *.* 01.05.02, 00:04
        Tak, były już rozmowy na ten temat w watku np. " MANGO - telezakupy" czy jakos tak.Takie urządzenie ma EmA i je chwali. Ale jest jedna rzecz, która każda z użytkowniczrek wiedziec powinna.Jeżeli jest napisane - stosować 10 minut, to dziesięć minut i ani jednej minutki dłużej.Pamietajcie, że mięśnie przetrenowane puchna i wtedy nie ubyje centymetrów a wręcz przeciwnie.Wiele z użytkownieczrek trzaska serię za seria i dlatego nie ma żadnych efektów, a często gęsto są większe niż były.Radzę dobrze czytac instrukcje i stosować się do zaleceń rygorystycznie. Najgorzej to przedobrzyc- Siunia, która silnie postanowiła sobie,k że kupi to cudo w MANGO, ale juz po drugiej ciąży, nad którą usilnie pracuje wraz z mężem :)POZDRAWIAMAjak kupicie i zstosujecie to dajcie znać :)Ja jak narazie korespondowałam z EmĄ na ten temat prywatnie i jestem całą soba ZA kupnem tego cudeńka :)
    • Gość: Monika_M Re: ABGymnic i inne takie cuda IP: *.* 01.05.02, 09:48
      Ja mam takie cudo! A fałdki jak były tak są! MOże tyle, że cu=iutkę jędrniejsze. Ale nie wiem czyja to zasługa czy kremu, czy tego ustrojstwa.DZiewczyny nie kupujcie tego lepiej w MANGO, a ni w innych wysyłkowych. Szlak mnie trafia jak widzę to w supermarketach po śmiesznie niskich cenach. Ja kupiałm to za 299 właśnie w sklepie wysyłkowym, a teraz w Auchan w Piasecznie widziałam identyczne ustrojstwo tylko ciutkę inaczej zwane 49,90 :gun: :gun:PozdrawiamMOnika
      • Gość: AnnLu Re: ABGymnic i inne takie cuda IP: *.* 01.05.02, 10:08
        No wlasnie.Ja mam chyba jakas podrobke ale działa tak samo jak mojego ojca ktory kupił w Mango.A efekty? Na razie zadnych rewelacyjnych nie widze ale poczekamy ,zobaczymy...
      • Gość: Siunia Re: ABGymnic i inne takie cuda IP: *.* 01.05.02, 11:33
        Moja sąsiadka też żałowała na takie cudo, kupiła takie urządzonko tez w supermarkecie i ..........................nie dało sie tego ży6wac, bo się "poparzyłą" tym prądzikiem. Niby to tylko bateria i napięcie nie duze, ale na tyle silne, że sie poparzyła. Materiał (od spodu) to było jakieś tworzywo i niestety....... nie przewodziło jak trzeba i cierpiała. Ja bym nie ryzykowała czyms takim za 49,99, wolałanbym odżałowac te 299 zł.No ale wybór należy do WasJa to sobie kupie w prezencie, jak urodzę drugiego ludzika :)Pozdrawiam- SiuniaPs. Ja zapytam EmY gdzie ona dokładnie to kupiła, to wam powiem. Bo ona razem ze swoim mężem tego używa i oboje baredzo to sobie chwala. EmA przez miesiąc stosowania zgubiła kilka centymetrów w bioderkach i w pasie, w udach itd. Jej mąż też na tym ćwiczy, ale pewnie na rzeźbę ;) Dam znać za jakiś czas.
    • Gość: _Su_ Re: ABGymnic i inne takie cuda IP: *.* 01.05.02, 14:32
      Hehehe ale się uśmiałam z tych puchnących mieśni. I lepiej nie powiem co powiedział o tym pomyśle mój mąż. Jeśli chodzi o to "puchnięcie" to pewnie macie na myśli tzw. zakwasy, które najczęściej pojawiają sie po pierwszym treningu albo po przetrenowaniu ale to się nie utrzymuję tygodniami tylko po 2, 3 dniach przechodzi. Ja nie wierzę w takie cuda bo nie ma to jak dobry aerobik z instruktorem a tym świństwem tylko można się zniechęcić do ćwiczeń. Przecież widać gołym okiem że ludzie którzy to reklamują to przeważnie kulturyści czyli ludzie którzy najczęściej latami ćwiczą żeby mieć taką sylwetkę. Wiem coś na ten temat bo sama ćwiczyłam, mam męża kulturystę i brata który równiez biega na siłownię.Nie dajcie się nabierać na takie głupoty. Pozdrawiam i życzę dużo silnej woli w ćwiczeniuSu
    • Gość: Nonika Re: ABGymnic o nie! ale polecam ABslide IP: *.* 01.05.02, 18:04
      mamy ten cud techniki ale nam akurat nie pomoglo.Ja dostalam dziwnego mrowienia i powracam ciagle do urzadzenia,ktore sie nazywa ABslide kleczy sie na podlodze i rolujesz brzuszek do przodu ze az huczy.Pomaga a miesnie brzucha sa jak skala.Przynajmniej moga byc :)Polecam! a ABgymnic to wg mnie tylko strata pieniedzy.Pozdrowiena :hello: Monia z Julkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka