Dodaj do ulubionych

Prezent dla roczniaka

IP: *.* 08.05.02, 18:38
Kochani,czytałam o prezentach na Komunię i widziałam, że niektórzy mieli bardzo fajne pomysły :) Może wymyślicie też coś ciekawego dla roczniaka? Synek mojej przyjaciółki wkrótce kończy roczek, a ja nie mam pomysłu, jaki prezent mógłby być ciekawy, fajny i może niestandardowy...? Nie chcę kupić np. maskotki, których mały ma pewnie mnóstwo, ale może coś z zabawek edukacyjnych...?Mój synek ma dopiero 5 miesięcy (dziś kończy!!!!!!! :bounce: ) więc zupełnie nie jestem zorientowana w zainteresowaniach roczniaka :)Pomóżcie coś wymyślić :)I z góry wieeelkie dzięki :jap:I.& O.
Obserwuj wątek
    • Gość: joannaz Re: Prezent dla roczniaka IP: *.* 10.05.02, 10:55
      Zosia na roczek dostała:- zabawkę chicco- telefon ze słuchawką, w aparacie telefonicznym są ukryte rózne zwierzątak- po naciśnieciu klapki wydaja charakterystyczne zwierzęce głosy, telefon dzwoni też jak prawdziwy (wiele osób się nabiera), hihi- samochód, który w przdniej masce ma wycięte otwory różnych kształtów, do których trzeba dopasawać klocki o odpowiednim kztałcie ( Zosia dopiero niedawno zaczęła kojarzyć to właściwe wkładanie) samochodzik może być po prostu zwykłym samochodem- bąką, ktory po naciśnięciu wydaje 3 różne melodyjki (całkiem ładne)i ma kręcoce się zwierzątka.Wszystkie zabawki budzą jej zainteresiwanie i są w użyciuDostała jeszcze okropnego plastikowego kaczora na kólkach z rączką do prawdzenia, króry przebiera łapkami ( odpustowy typ) i to okazało sie prawdziwym hitem. Kaczorek jeździ z nami wszędzie.PozdrawiamJoanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka