IP: *.* 05.06.02, 17:06
Dziś, przed paroma minutami stał się cudMoja Karolcia ( jutro kończy 4 miesiące ) sama z siebie ZASNĘŁĄ!!!!!!!!!!!!!!Leżała na macie, bawiła się aż tu nagle - oczki się zamknęły i śpiDodam jeszcze, że zawsze usypianie małej trwało średnio godzinę z Karolek darł sie przeokropnieJestem okropnie dumna z mojego słodkiego, 7 kilogramowgo tłuściocha!!!!!!pozdrowionkaGosia-Fuga
Obserwuj wątek
    • Gość: Fuga miał być CUD, ale za szybko się wysłał IP: *.* 05.06.02, 17:06
      Dziś, przed paroma minutami stał się cudMoja Karolcia ( jutro kończy 4 miesiące ) sama z siebie ZASNĘŁĄ!!!!!!!!!!!!!!Leżała na macie, bawiła się aż tu nagle - oczki się zamknęły i śpiDodam jeszcze, że zawsze usypianie małej trwało średnio godzinę z Karolek darł sie przeokropnieJestem okropnie dumna z mojego słodkiego, 7 kilogramowgo tłuściocha!!!!!!pozdrowionkaGosia-Fuga
      • Gość: Ika Re: miał być CUD, ale za szybko się wysłał IP: *.* 05.06.02, 18:25
        :lol:I teraz wygląda jak reklama jednej z firm ubezpieczeniowych.... :lol:Gratuluję sukcesu córy! Wiem, co znaczą problemy z zasypianiem! Mój Oskarek śpi cudownie, pod warunkiem, że porusza się pojazdem na kołach (najbardziej preferuje nasz samochód, ale ostatecznie i wózek na ogół obleci :crazy: ). Całkiem ładnie zasypia na noc, po kąpieli, natomiast drzemki w ciągu dnia... dramat :( Śpiący, a więc marudny, a zasnąć nie może, płacze, kręci się jak korkociąg, wygina w łuk, nadwyręża matce kręgosłup (bo ja, oczywiście, noszę go na rękach... różne są na ten temat opinie, ale kiedy płacze, to po prostu muszę go przytulić!!). I tak się zastanawiam, czy to minie...? Nauczy się zasypiać sam...? Kiedy miał 4 miesiące, też mu się zdarzało zasnąć na macie - ale sporadycznie :) Wolał na mamie ;) :crazy:
      • Gość: Adzia Re: miał być CUD, ale za szybko się wysłał IP: *.* 06.06.02, 06:26
        Gratuluję, Gosiu! Ja na taki cud czekałam dziesięć miesięcy...ale od tego czasu mam taaaaaki spooookój....Super - wreszcie odpoczniesz :-)Agnieszka
        • Gość: wiesia Re: miał być CUD, ale za szybko się wysłał IP: *.* 06.06.02, 07:05
          Kobiety , nie przerażajcie mnie! Z tego , co piszecie wynika, że ryczące niemowlęta to normalka...A ja tak się rozbisurmaniłam (moje pierworodne zawsze usypiało samo bez ryków), że chyba ucieknę (dokąd :what: )jeśli to drugie , które ma się wkrótce pojawić będzie głośno żądało usypiania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka