Gość: BAJBUS
IP: *.*
13.06.02, 11:57
Nie przepraszam tych do których mam żal i oni wiedzą że to mowa o nich.Przepraszam Wszystkich którzy poczuli się dotknięci moimi ostatnimi postami.Szczególnie Panów (do tej płci niestety uraz wyssałam z mlekiem matki). Wszyscy męższczyźni jakich spotkałam na swojej drodze albo mnie oszukali albo poprostu odeszli. Może troche w tym mojej winy, dlatego teraz rozpaczliwie staram sie zrobic wszystko aby moje małżeństwo było udane.Moje życie to pasmo problemów z którymi nie potrafię sobie poradzić. To problemy na które nikt nie potrafi mi popradzić.Nie umiem przejśc obojętnie nad rzadną formą prowokacji jesli tylko godzi ona we mnie. Nie umiem przejśc obojętnie i milczeć kiedy czuje się źle i moge to zmienić.Wiem że mój post bardzo niektóre osoby zbulwersował, ale tez dostałam 2 e-maile z przeprosinami za wybuchowośc i jakieś tam złe zachowanie. Osoby te prosiły mnie o anonimowośc ponieważ jak piszą nie dorosły jeszcze do bycia szczerym na edziecko.Lubię sytuacje jasne i czyste i myślę że w tej chwili właśnie taka się stworzyła. Pozdrawiam was kochane emamybajbus