Dodaj do ulubionych

Czapka z głowy - KOCHAM WAS

IP: *.* 02.07.02, 08:43
Moje Kochane! Wiecie, że zawsze można na Was liczyć. Tak bardzo mi pomogłyście, wytrzymałyscie dłuuuuga listę pytań. Naprawdę nie wiem, jak bym sobie bez was dała radę. Nie chcę tu wymieniać wszystkich dziewczyn, bo jak o którejs zapomnę.... To będzie smutno. Jesteście kochane...A jeśli hi hi macie ochote jeszcze wypełnić - to poniżej raz jeszcze daję pytania...Uwielbiam Was miłościa szczerą.I strasznie zazdroszczę tym, co były w Krakowie...Ale z ta moja dwójka nie tak łatwo gdzies się wybrać.PysiaWiekPłećMiasto/wieśWarszawaWykształcenieCzy śledziłaś wybory parlamentarne 2001Czy kobiety podczas wyborów były widoczneCzy była wystarczająca ilość kobiet na listach wyborczychPodaj pięć problemów, które interesują Cię najbardziej w programach wyborczych.Czy chętniej głosujesz na kobiety/mężczyzn/nie ma znaczenia, ważny jest program.Czyją kampanie wyborczą – kobiety – zapamiętałaś najlepiej i dlaczego.Czy udział kobiet w polityce jest wystarczający, czy zbyt mały.Jakie cechy charakteru u polityka są dla Was ważne.Czy u kobiety polityka ważne są inne cechy charakteru, czy nie niż u mężczyzny polityka?Czy kobiety są w polityce dyskryminowane?Czy Twoim zdaniem podczas kampanii wyborczych kobiety są ukazywane na tle rodziny częściej niż mężczyźni?Co Cię razi w kampaniach wyborczych?Wizja idealnego polityka - dla Ciebie.Pytanie ostatnie – Jakie są Wasze preferencje polityczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vialle Re: Czapka z głowy - KOCHAM WAS IP: *.* 02.07.02, 11:06
      Pysia, rozumiem, ze odpowiedzi na priva?
      • Gość: pysia22 Re: Czapka z głowy - KOCHAM WAS IP: *.* 02.07.02, 11:15
        Jak najbardziej, są to przecież Wasze prywatne poglady na tematy nie całkiem Dzieckowe. Bardzo, bardzo dziekuję. Ach, szkoda słów... Jesteście wielkie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka