zabeczka84 29.11.06, 19:28 Proszę pomóżcie zredagować mi tekst zaproszenia na roczek,n nie moge nic znależć w necie, może wy pomożecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: tekst zaproszenia 29.11.06, 20:21 żyję już rok cały, bardzo to męczące, zjedzcie ze mną torta, bo ja się wykończę. ;PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka89 Re: tekst zaproszenia 29.11.06, 20:59 roczek szybko minal jak to szybko leci lecz nie wiedza o tym tak malutkie dzieci rodzice sie ciesza rozpiera ich duma bo Was ... zapraszamy..i cos tam sobie dodaj Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: tekst zaproszenia 29.11.06, 21:25 wisienka89 napisała: "roczek szybko minal jak to szybko leci lecz nie wiedza o tym tak malutkie dzieci rodzice sie ciesza rozpiera ich duma" a roczniak ma to w nosie bo i tak nic nie kuma Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: tekst zaproszenia 29.11.06, 21:40 > wisienka89 napisała: > > "roczek szybko minal jak to szybko leci > lecz nie wiedza o tym tak malutkie dzieci > rodzice sie ciesza rozpiera ich duma" Więc matka zaprasza, bo roczniak nie umiał Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: tekst zaproszenia 29.11.06, 21:43 rok za roczkiem rok pogania, drażni mama, drażni niania, przyjdźcie! w domu się nie byczcie, tylko sto lat mi nie życzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: tekst zaproszenia 29.11.06, 21:48 Demarta Ty to zawsze mi humor umiesz poprawić heheheh Odpowiedz Link Zgłoś