Dodaj do ulubionych

Stepper Czy warto?

IP: *.* 19.07.02, 12:15
Zastanawiam sie nad kupnem steperra, takiego "podręcznego".Czy ktoraś z Was może mi polecić jakiś konkretny model?No i najważniejsze czy warto kupić taki stepper?Walczę z moim zbędnymi wałkami tłuszczu (zwłaszca na udach) i uznałam że może ćwicząc na steperze bedą jakies efekty?A wy czy jestescie zadowolone z efektów po cwiczeniach na steperze?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Stepper Czy warto? IP: *.* 19.07.02, 12:15
      Zastanawiam sie nad kupnem steperra, takiego "podręcznego".Czy ktoraś z Was może mi polecić jakiś konkretny model?No i najważniejsze czy warto kupić taki stepper?Walczę z moim zbędnymi wałkami tłuszczu (zwłaszca na udach) i uznałam że może ćwicząc na steperze bedą jakies efekty?A wy czy jestescie zadowolone z efektów po cwiczeniach na steperze?
    • Gość: Carmela Re: Stepper Czy warto? IP: *.* 19.07.02, 17:05
      samym steperem niewiele osiagniesz, bo cwiczysz na nim okreslana partie miesni i nic wiecej, chyba ze cwiczysz jescze jakies cwiczenia inne i cjhcesz dodatkowo steper albo chodzisz na jakies treningi, osobiscie odradzam ci chodzenie na silownie gdyz po dluzszym czasie okazac sie moze ze jestes szersza niz przed, za to polecam zajecia aerobiku po takiej godzinnej sesji czujesz jak chudniesz w dodatku nabiera sie kondycji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka