Pojechałam wczoraj wieczorkiem na zakupy do Tesco, a ponieważ nie dysponujemy chwilowo własnym środkiem transportu

musiałam poczekać aż mój tato po mnie przyjedzie. Siadłam więc sobie na podłodze w kątku i zaczęłam obserwować wchodzących. O ile panowie prezentowali się całkiem dobrze to o większości pań nie można, niestety, tak powiedzieć

A o to, co mi się rzuciło w oczy: 1. Jak wiadomo mamy lato. W lecie nosimy sandałki i klapki. I niestety... nie wygląda to zachęcająco

Większość dziewcząt kupuje klapki chyba 3 numery za duże co kończy się hamowaniem palcami po ziemi. Wygląda to dziwnie i podejrzewam, że niezbyt wygodnie w ten sposób się chodzi. I druga sprawa dotycząca noszenia klapek. O ile kobiety mają zadbane paznokcie, ładnie obcięte a czasami i pociągnięte lakierem to stan pięt woła o pomste do nieba. Toż one pumeksu i kremu nie widziały od zarania dziejów. Koszmar

2.Oceniwszy stan damskich nóg podniosłam głowę wyżej... a tam niewiele lepiej. Nie wiem dlaczego dziewczyny do koszulek na cieńkich ramiączkach z uporem ubierają stanik z ramiączkami. Czy któraś z Was może mi powiedzieć po co są produkowane staniki bez ramiączek albo z przeźroczystymi ramiączkami

I drugi (jeszcze gorszy) błąd kobiet też dotyczący staników. Mianowicie krój sukienki nijak nie pokrywa się z krojem stanika i stanik wystaje spod sukienki tudzież bluzki bez ramiączek. Obrzydliwość

3.A na sam koniec powiedzcie mi który z projektantów wymyślił spódnice ciut za kolana? W każdym razie należy go zdecydowanie zastrzelić

Niestety moda na nie wróciła to trzeba taką spódnice mieć. No to trzeba taką spódnice nosić niezależnie od tego jak się w czymś takim wygląda. A do takiej spódnice trzeba mieć zgrabne nogi. Bardzo zgrabne. Bo o ile większość tych dziewczyn dobrze by wygądały w mini to nawet niewielki defekt łydek w takiej spódnicy po prostu wygląda strasznie. A uwierzcie mi na 10 dziewczyn które były ubrane w taką spódnice tylko jedna wyglądała ładnie.Po prostu nie rozumiem tego wszystkiego

Brak lustra w domu? Nie posiadanie odrobiny samokrytycyzmu?Wiem, ktoś powie, że się czepiam drobiazgów, ale skoro kobieta chce wyglądać ładnie i modnie to niech wygląda, a nie robi z siebie sieroty tudzież pokraki. A większość niestety tak wygladała

pozdrawiam letnio i serdecznie

sammypsale ciemnych odrostów przy blond włosach na szczęście nie widziałam