Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciolki

IP: *.* 15.08.02, 15:51
Czuje sie bardzo samotna,jakos dzis mam juz wogole konkretnego dola.Mieszkam za granicami Polski,dlatego tez nie mam tu bratniej duszy,kogos z kim moglabym porozmawiac.Szukam przyjaciolki na dobre i na zle..Niestety moi przyjaciele w Polsce nie maja komputera,nie mam z kim porozmawiac,a bardzo czasem potrzebuje.Czy ktos mialby ochote na kontakt ze mna?Pozdrawiam.Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: agacz2905 Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 16:18
      Droga Aniu! Jako pierwsza i zapewnie nie-jedyna miałabym ochotę na kontakt z Tobą. Dlaczego konkretnie masz doła?? Mój Szymek nie śpi już 2 noc, w nocy miewa ataki śmiechu do....misia :lol: albo ataki płaczu do nas. Hm...chyba przeszukam Szymkową komodę w poszukiwaniu jakichś proszków dopingowych :) Ale ja i mój mąż zamiast doła mamy teraz lekkie upojenie piwkiem (2 puszeczki na łebka), bo niewyspania nie sposób inaczej znieść. Bardzo serdecznie pozdrawiam, może będę w stanie Ci w czymś pomóc?? Ja z wykształcenia jestem prawnikiem, mieszkam w miejscowości Rzeszowem zwanej, mam 28 lat, 1 męża od ponad 3 lat, 1 syneczka od 19 miesięcy :):hello: Agnieszka, mama Szymka
    • Gość: magusia Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 16:27
      Andzia!Myślę że możesz liczyć na emamy. Jeśli tylko będziesz chciała się wyżalić lub pochwalić pisz bez zastanowienia a twoje posty nie pozostaną bez odzewu. Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję że u Ciebie pogoda nie jest tak paskudna jak w Polsce!Ps. Mój adres priv. "stoi dla Ciebie otworem"!
    • Gość: KP Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 18:01
      Pewnie. Na przykład ja bym chciała pogadać i mieć przyjacólkę. Też jestem poza granicami kraju (na szczęście nie na stałe). Odezwij sie na privaKP
    • Gość: agniesia1 Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 18:38
      dołączam się do tych postów i będzie mi bardzo miło jeśli się do mnie odezwiesz .Mam 28 lat męża córkę 8 letnią i synka 7 mies. i mieszkam w Zielonej Górze.
    • Gość: Monika_M Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 19:37
      Andzia dzieciaku!!!Dlaczego masz dołek? Natychmiast z niego wyłaź, a jak masz ochotę pogadać to pisz na privamonikacorsa@poczta.onet.plZaproponowałabym czekoladkę, ale może lepiej nie? :wink:Pozdrawiam Cię gorącoMOnika
    • Gość: pumba Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 19:55
      Andzia, jak tylko masz ochote, pisz. Na priva.Pozdrawiam serdecznie anus
    • Gość: zula Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 19:57
      Zgłaszam się na przyjaciółkę.Mam 28 lat, od 3 lat mężą a od 15 września 2001 roku córeczkę. Jestem pedagogiem od "trudnej młodzieży". Pisz jak tylko bedziesz chciała :hello:
      • Gość: lea Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 15.08.02, 20:13
        "...przyszła do mnie nagle nie wiem zkąd, zawróciła w głowie tak poważnie...O! Andzia!..."Kochanie :love: pisz pisz pisz!!!Mam nadzieję, że znasz tą piosenkę? - tekst trochę wyrwany z kontekstu po to słonko aby Cię pobawić! :)Mocno Cię przytulam i czekam na Twój liścikpapatki :hello: - leaPs. chyba wiesz jak zdobyć nasze adresy e-mail? jeżeli będziesz miała z tym kłopot daj znać.
        • Gość: andzia26 Re: Szukam przyjaciolki-dziekuje za odzew IP: *.* 15.08.02, 22:11
          Dziekuje Wam dziewczyny za odzew i obiecuje,ze sie odezwe napewno..Jeszcze raz dziekuje.Koncze,bo naprawde dzis nie mam za dobrego dnia.PapaPozdrawiamAnia
    • Gość: AnetaW Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 16.08.02, 09:30
      Jeszcze ja się zgłaszam :hello:Ja też od 2 lat mieszkam za granicą - w Irlandii; mam męża od 7 lat, córeczkę od 4 i synka od niecałych 7 tygodni :-)Jeśli tylko masz ochote to pisz!AnetaPS. Mam nadzieję, że dziś już mniejszy dołek.
    • Gość: magdasm Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 16.08.02, 11:57
      Aniu, Jeśli tylko będziesz miała ochotę, napisz do mnie. Z chęcią pogadam o wszystkim. Jestem z Wrocławia.PozdrawiamMagda
    • Gość: Agucio Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 16.08.02, 13:33
      Odezwij się jak tylko będziesz chciała. Chętnie posłucham i podzielę się dobrym słowem. Mam 29 lat, męża od lat 4, córeczkę od lat 2. Mieszkam w Katowicach. Pracuję, choć gdybym mogła siedziałabym z moim słoneczkiem w domu na wychowawczym. Też miewam dołki i wiem, że nic lepiej nie pomaga jak wypłakanie się w czyjś życzliwy rękaw. Adres prywatny powyżej. Też przyda mi się przyjaciółka. Moje zostały daleko, po wyprowadzce do miejscowaości męża. Pozdrawiam.
    • Gość: BLANKA Re: Szukam przyjaciolki IP: *.* 16.08.02, 14:51
      Witam Cię Aniu!Bardzo chętnię z Tobą czasami pogadam,też ciagle siedzę sama w domu i miewam chwile lepsze i gorsze.Często z niecierpliwośćią czekam aż mała pójdzie spać i mogę wtedy usiąść przed komputerem i z kimś pogadać.Jestem mężatką od 12lat,mam dwie córki 12lat i 14m-cy.Nie wiem skąd jesteś,ale ja czasami wyjeżdzam do rodziny do Niemiec,a może to gdzies niedaleko.Jesli masz ochotę na kontakt pisz na priva.pozdrawiam.Blanka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka