Dodaj do ulubionych

Do Beata23

IP: *.* 05.09.02, 07:39
Po pierwsze chcialam Ciebie przeprosic za to spiecie , ktore mialysmy na forum. Po drugie wytlumaczyc , ze wtedy powiedzialam Przemkowi nie przez zlosliwosc , czy plotkarstwo, ale dlatego , ze wydala mi sie to bardzo radosna przez duze "R" wiadomosc. To jakby szczecie po raz kolejny zagladnelo pod Twoj dach.Dlaczego dopiero teraz , no cuz .... Do wszytskiego trzeba dorsnac.Mag
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata32 Re: Do Beata23 IP: *.* 05.09.02, 16:31
      No coś Ty, Mag, ja się wcale nie gniewam. Też być może zareagowałam zbyt emocjonalnie bo byłam bardzo rozbita tą wiadomością, (wiem, że szczęśliwą ale ...) która spadła na mnie jak grom z jasnego nieba i nie chciałam na razie dzielić się nią z nikim w pracy.Tym bardziej nie uważam, że mam coś do Ciebie, bo rzeczywiście powiedziałam kiedyć, że piszesz na forum (akurat wtedy chodziło mi o zdjęcie Waszego synka i nie ) - też jak się nad tym zaststanowiłam, to stwierdziłam, że to nie było z mojej strony ok i dlatego Cię przeprosiłam. Nie odpisywałam też na Twoje posty bo miałam wrażenie/przeczucie/intuicję (nie wiem jak to nazwać), że tego nie chcesz, a ja nie chcę/nie lubię się narzucać.Cieszę się, że się odezwałaś i jeszcze raz Cię zapewniam, że nie chowam żadnej urazy i mam nadzieję, że Ty też nie.pozdrowienia dla Waszego ślicznego za parę dni dwulatka:) :D :)Beata
      • Gość: goga Re: Do Beata23 IP: *.* 06.09.02, 07:40
        To sie Ciesze. Ja wtedy niezbyt ladnie przyjelam te przeprosiny i dlatego chcialam Ciebie teraz Przeproscic.Ale Ciesze sie , ze juz wszystko OK. Pozdrawiam MagPs. Dziekuje za pozdrowienia dla Piotrusia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka