Dodaj do ulubionych

Nasza rocznica.

IP: *.* 25.09.02, 12:12
Dzisiaj nasza rocznica ślubu... :love:Trzy lata temu o tej porze, Ja w białej sukni, w której czułam się jak królewna :love:, a On w smokingu taki wytworny :), zmierzaliśmy już na salę weselną ze złotymi obrączkami na palcach... :)A mój Szczypiorek w ślicznej białej sukieneczce i wianuszku na głowie, wyglądał jak mały biały kwiatuszek! :love: I jaka duma ją rozpierała, że jest na ślubie mamy i taty! W końcu nie każde dziecko może się takim faktem pochwalić! :)I choć właściwie obchodzimy zawsze rocznicę naszej znajomości i wspólnego pożycia, :) która to wypada nam 10 lipca, to 25 wrzesień jest dla Nas taki romantyczny... :love: pozdrawiaromantyczna dziś selina :love:P.S.... :love: co to dzisiaj w domu będzie...! :lol:
Obserwuj wątek
    • Gość: Gruszka Re: Nasza rocznica. IP: *.* 25.09.02, 12:23
      Gratulacje!!! :hap: U nas też dziś święto-urodziny mojej córki.
    • Gość: andusia Re: Nasza rocznica. IP: *.* 25.09.02, 12:39
      Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!! Życzę upojnego i niezapomnianego wieczoru okraszonego miłą niespodzianką.
    • Gość: Ika Re: Nasza rocznica. IP: *.* 25.09.02, 13:04
      Selina!!!!Gratulacje!!! :hap: :bounce:A ja bym chciała zdjęcie tego Szczypiorka w wianuszku zobaczyć! :D :) Bo wasz wielki dzień widziałam na Zobaczcie, ale Szczypiorka nie było :(:hello:
    • Gość: Adzia Re: Nasza rocznica. IP: *.* 25.09.02, 13:16
      Kochana romantyczna Selino - życzę Wam, abyście zawsze dawali sobie dużo dużo miłości, wsparcia - i jak najwięcej takich romantycznych wieczorków jak ten dzisiajszy się zapowiada :love: - ech, jak Cię dorwiemy jutro na czacie ;-)Agnieszka
    • Gość: Miśk@ Re: Nasza rocznica. IP: *.* 25.09.02, 19:11
      Selinko :) OGROMNIASTE GRATULACJE :D :D :D Widziałam Wasze zdjęcia ślubne i nie powiem ;) wyglądaliście przeuroczo :)Życzę Wam Miłości na wieki,udanych "nocek" ;) :lol: ,męża zawsze chętnego do wszelakiej :hap: pomocy :lol: i jeszcze STU takich rocznic :DA najważniejsze to to, żebyście nadal kochali się tak namiętnie i gorąco jak w tej chwili, albo i mocniej :lol: życzy matka-wariatka :lol:STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAAAAM A co będzie się działo ??? ;) :lol:
    • Gość: Gosia1 Re: Nasza rocznica. IP: *.* 25.09.02, 19:57
      Kochana Selinko, wszystkiego, naprawdę wszystkiego co najlepsze! Oby życie przyniosło Wam tylko radosne chwile, a te szczęśliwe, uśmiechnięte buźki niech Wam towarzyszą już zawsze! :-) Nigdy łez, nigdy smutku!! Zawsze tylko szczęście - tego Wam życzę!! :love:Ucałowania mocne - Gosia
    • Gość: ikasia Re: Nasza rocznica. IP: *.* 25.09.02, 22:22
      No tak... kiedy ja to piszę, to Wy już pewnie hmmm... ten tego... albo już nawet po :lol:Ale co tam ! Nie popuszczę, hihi tongue_outSelinko, śliczności Ty nasze, życzę Wam z całego serca, żebyście zawsze kochali się tak mocno i gorąco, jak dziś, a jeżeli jest to możliwe (w co wątpię :love: , bo chyba bardziej, to już się nie da ) to nawet jeszcze ciut więcej !!!!!!!!!Pozdrawiam :hello: ikasia
    • Gość: Ptaszyna Re: Nasza rocznica. IP: *.* 26.09.02, 07:33
      I niech ten romantyzm nie opuszcza Was nigdy :)Ptaszyna
    • Gość: Beata32 Re: Nasza rocznica. IP: *.* 26.09.02, 07:57
      Wszystkiego najlepszego i jak najwięcej takich romantycznych chwil przez całe życie.Beata z 5-cio letnim stażem małżeńskim
    • Gość: Kamila Re: Nasza rocznica. IP: *.* 26.09.02, 08:18
      GRATULACJE!!! Zebyscie doczekali jeszcze wielu, wielu wspolnych rocznic i oczywiscie zycze spedzenia milego wieczoru i to nie tylko tego jednego, ale kazdego innego tez ;)Kamila
    • Gość: AgnieszkaLO Re: Nasza rocznica. IP: *.* 26.09.02, 08:27
      Szczęścia na zawsze!!!A(Le)gatka
    • Gość: Selina Re: Nasza rocznica-wieczór romantyczny inaczej:-) IP: *.* 26.09.02, 11:33
      Bardzo dziękujemy za życzenia! :love:
      Mój mąż zaserwował mi wczoraj RelaksacyjnOdchudzającAntycellulitowy masaż całego ciała, po uprzednim szybkim przeszkoleniu przez fachowca, hehe! ;)Olejek geraniowo-jałowcowo-koperkowy :) rozgrzewał mnie, że uhmmmm! :lol: Zamknęliśmy sobie drzwi (a ponieważ nie mamy zamka w drzwiach podsunęliśmy sobie ławę pod drzwi co by Szczypiorek nie wlazł kiedy nie trzeba! :lol: ).Tak więc,....hmmm....po relaksacyjnym masażu, postanowiłam....ten tego...."pomasować" mojego najmilejszego! :lol: I tak zabraliśmy się do roboty ;)...i nagle ktoś się dobija do drzwi...."mamo! czemu zamknięte? mamo co wy tam robicie?! no otwieraj tato!" my w śmiech, i tato pyta:"co ty chciałaś?idź oglądać bajki!" Madźka:"ja coś potrzebuję...no papier" i znowu złość w głosie:" no otwórzcie mi drzwi!" i chwila ciszy..i oko w zamku :)...penetruje pokój (na szczęście dla nas widać niewiele!) "tato czemu ty jesteś rozebrany?" konsternacja, a my zwijamy się ze śmiechu, tato się ubiera ja też częściowo, bo przecież jestem "na masażu" ;)mówię: " oj Madźka przeszkadzasz nam w masażu!" otwieramy drzwi, Madzia czerwona jak burak, wchodzi do pokoju nawet na nas nie patrzy :) idzie po coś czego wcale nie ma w tym pokoju :lol: zawraca i wychodzi. Wołam ją i pytam dlaczego się tak zawstydziła, bąknęła coś pod nosem a potem w śmiech, :) no to my razem z nią! :)Tak dumam właśnie,że rośnie mi ta dziewczyna...jeszcze trochę i z tej niewinnej dziewuszki wyrośnie mała kobieta... :love:pozdrowionka :hello:selina
      • Gość: Adzia Re: Nasza rocznica-wieczór romantyczny inaczej:-) IP: *.* 26.09.02, 11:59
        Padnę ze śmiechu :-)))Wiesz, nie chciałam Ci krakać, ale u nas 98 procent planowanych romantycznych wieczorów podobnie wypada (z różnych przyczyn). Czyli nasuwa się wniosek......że prawdziwy romantyzm nie znosi planowania......i że małe dzieci-mały kłopot, a duże....Pozdrawiam - a swoją drogą, aromaterapia miła rzecz :-)
        • Gość: feratu Re: Nasza rocznica-wieczór romantyczny inaczej:-) IP: *.* 26.09.02, 22:13
          Hehehe Selinko, ale się uśmiałam :-) Serio :DMy też czasami mamy takie romantyczne wieczorki, ale skutecznie rozwala nam je nasz ukochany psiaczek! Sama już nie wiem, czy ten pies to nie jest przypadkiem jakieś wcielenie dziecka :lol: Można by rzec, że wszędzie chodzi za pupą.. Ja do kuchni, sunia za mną, ja do łazienki, ona za mną, ja do wanny na małą kąpiel, ona również hm.. Czy coś Wam to przypomina :crazy: A jak tylko zamkniemy się w pokoju na małe co nieco, to już pod drzwiami piski, jęczenie, szczekanie i oczywiście drapanie do drzwi.. :sarcastic: Musimy się poważnie z Lubym zastanowić, czy chcemy stworzyć drugie takiego „potwora” :sol:Pozdrawiam Feratu :-)Ps. Spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia z okazji Rocznicy ślubu.. :-) Byle tak dalej, jak najbardziej kwitnąco :bounce:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka