martina.15 08.12.06, 18:34 no i jak, z kim i gdzie je spedzacie? szykujecie cos konkretnego? co kupujecie dzieciakom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryna1717 Re: Święta za pasem :) 09.12.06, 15:33 Ja narazie w 15 tygodniu ciąży jestem ale Święta spędzam tak jak co roku-z rodzicami.Chcialam by Paweł spędził je z nami(przecież w końcu będziemy mieli dziecko)ale jego rodzice mu zabronili.Zagrozili że jeżeli spędzi on święta z tą dziewuchą(czyli ze mną)to nie ma po co wracac do domu....Wesołych Świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1510 Re: Święta za pasem :) 09.12.06, 23:46 Święta tradycyjnie w rodzinnym gronie. Najpierw do rodziny Marcina, a później u nas ( przeprowadziliśmy się do rodziców, i jest nam tam bardzo dobrze). Malutka dostanie matę edukacyjną, i inne niespodzianki od dziadków i cioć. Ciekawe, co mi Mikołaj przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka009 Re: Święta za pasem :) 10.12.06, 13:00 My w tym roku w Koszalinie, Wigilia u mojej mamy, a w 1 i drugi dzień świąta to nie wiem...chyba moja przyjaciółka przyjedzie na 1 lub 2 dzien świąt bo wraca z Sycylii... Oprócz mojej mamy to nie mamy tu żadnej rodziny więc taka mała Wigilia nas czeka. DO męża rodziny za daleko dla mnie na taką podróż. Adasiowi kupiłam już: piżamkę i krawat, a Jasiowi śpioszki. Dokupię mu jeszcze jakiegoś konika i książeczki bo ostatnio uwielbia (zresztą Adaś ostatnio dostaje wciąż prezenciki wiec na święta to tak chyba skromniej bo kupiłam wczoraj przez allegro stolik i krzesełko Mamut z ikea). Mężowi kupuję Cd odtwarzacz do auta i jakąś koszulę. a mi się marzy ekspres ciśnieniowy do kawy, chyba sobie kupię na raty i sobie zapakuję pod choinkę hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: Święta za pasem :) 10.12.06, 16:43 Artur ma w wigilię dyżur w pogotowiu ((((((((((((((((((( więc popołudniu pojedziemy do niego na trochę, a później przyjedzie moja mama i posiedzimy sobie razem. Kbuś dostanie samolot lego, Karolina konika interatywnego, a dla Syśki jutro pojadę do Smyka i coś kupię Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: Święta za pasem :) 11.12.06, 10:06 Co do wigilii to jeszcze nie wiemy dokładnie ale pewnie najpierw u mojej babci, będzie tam cała rodzinka, a potem u rodziców męża. A Julce wczoraj kupiłam krzesełko-uczydełko i jeździk, ale jeszcze nie wiem które dostanie na gwiazdkę a które na urodzinki, bo ma 20 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mi81 Re: Święta za pasem :) 11.12.06, 13:39 A my spędzamy je w domku, Wigilia z rodzicami, przyjezdża tez moja siostra z rodzinką.A potem słodkie lenistwo Prezenty dla córci kupione, ja w tym roku postawiłąm na prezenty "edukacyjne" kupiłam książkę ( mała uwielbia czytanie) i gre. Szkoda pieniędzy na lalki, które w przypadku mojego dziecka za 5 minut ląduja w kącie... Odpowiedz Link Zgłoś