Dodaj do ulubionych

To nie ja dzwoniłam

IP: *.* 21.11.02, 08:49
Kochani,mam do Was gorącą prośbę. Właśnie doatałam rachunek telefoniczny z TPSA i widnieją na nim połączenia na 0-700, których oczywiśnie nie wykonałam. Pewnie niektórzy też mieli taką sytuację. Co robić, czy jest sens reklamować, i jak ja mogę im udowodnić, że nie dzwoniłam. Może ktoś reklamował i podpowie mi co napisać w takiej reklamacji.Pozdrawiam,Ludek
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: To nie ja dzwoniłam - oj dzwoniłaś przez internet IP: *.* 21.11.02, 09:44
      Ludek, wiele osób miała takie sytuacje. Identyczny temat był niedawno poruszany na "Prawo i pieniądze" w wątku "TPSA mnie wykończy". Poczytaj a będziesz wiedzieć WSZYSTKO ;-)
      • Gość: ljaworo Re: To nie ja dzwoniłam - oj dzwoniłaś przez internet IP: *.* 21.11.02, 10:00
        Dzieki Wiesiu,odnalazłam,poczytałam i się podłączyłam.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: maria_rosa Re: To nie ja dzwoniłam IP: *.* 21.11.02, 11:02
      może przez internet łączyłaś się z jakimiś płatnymi stronami? Mnie np. przysyłają biling, na którym to mam 7 połączeń na tel.komórkowe z czasem rozmowy 2 sekundy. Nie rozmawiałam przez komórkę, tylko wysyłałam do męża sygnały i jestem pewna , że nie rozmawialiśmy. Telekomunikacja reklamowanego rachunku nie uznała.co do 0700 to raz wlazłam z ciekawości na jakąś stronkę i pojawił się komunukat: strona płatna i czy chcę się połączyć. Nie połączyłam się ale na bilingu miałam wykaz, że rozmawiałam 40 sekund.też nic z tego nie rozumiem. Czasem myślę , że wszyscy oszukują jak mogą.Natomiast teraz i tak mam mniejsze tachunki za tel. ponieważ dostaję właśnie ten biling. Nie wiem jednak nadal co mam o tym myśleć.pozdrawiammaria rosa
      • Gość: guest Re: To nie ja dzwoniłam IP: *.* 21.11.02, 11:43
        Hej,ciąg dalszy przeniosłam na prawo i pieniądze do wcześniejszego wątku o podobnym temacie.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: guest Re: To nie ja dzwoniłam IP: *.* 22.11.02, 16:06
      Zablokuj telefon przed tymi rozmowami w biurze TPSA. To jedyny sposób. sama mialam ten problem. Nie korzystałam z internetu, i dzwoniłam tylko na numery mejscowe.
      • Gość: guest Re: To nie ja dzwoniłam IP: *.* 25.11.02, 14:07
        Jak już pisałam niestety nawet jak zablokuję 0-700..., to nie uchroni mnie od przekierowaniami w trakcie przebywania w internecie. I jak takie coś nastąpi to i tak będę musiała zapłacić. Pozdrawiam,Ludek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka