kachwi1 11.12.06, 09:57 drogie emamy, z prezentowej radości po mikołajkach wyrzuciliśmy instrukcję po polsku do gry piranie atakują (taka malutka karteczka). może ktoś mógłby podrzucić mi skan tej instrukcji? serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka30a Re: piranie atakują - wielka prośba 11.12.06, 10:15 mam zamiar kupić tą grę mojemu chrześniakowi, jak bedę miała to ci podeślę Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: piranie atakują - wielka prośba 11.12.06, 10:21 a fajna ta gra? i od jakiego wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: piranie atakują - wielka prośba 11.12.06, 10:28 dziewczyny napiszcie czy fajna bo sama sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: piranie atakują - wielka prośba 11.12.06, 13:48 w sumie chyba fajna, mój synek gra według własnych wymyślonych zasad, a jak próbuję oponować, że w instrukcji jest inaczej, nie chce wierzyć, dlatego chce przeczytać sam, a po angielsku nie potrafi. dobrze wykonana, kolorowa. moje dziecko lubi wszelkie gry - magia i miecz, fortuna, teraz najnowsza wersja monopolu, mastermind, skrable, jaskinia trolla, mamy wszystko, dosłownie wszystko piranii nie rzucił w kąt, więc chyba polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: piranie atakują - wielka prośba 12.12.06, 09:55 k...wa juz nie kupię, bo... NIGDZIE jej nie ma a ja juz obiecałam, co za ludzie, zobaczyli w telewizji reklamę i jazda do sklepów!!!! nawet na allegro juz braki, zostały tylko 3 szt i to po minimum 120 zł! Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: piranie atakują - wielka prośba 12.12.06, 10:15 Dla dzieci do lat 10 polecam: - "Witches"( firma Ravensburger)- gra pamięciowa, pod kapeluszami czarownic uryte są kolorowe krążki, rzucamy kostką i staramy sie podac gdzie znajduje sie ten krażek W trakcie gry dodatkowo dokonuje sie mieszanie kapeluszy- gra jest świetna tylko krótka...... - "Farm coś tam))( Jak się dowiem to napiszę pełnąnazwęteż Ravensburger- młodsze dzieci bawią się znakomicie Sa figurki zwierząt, pionek jest jeden i jest nim traktorek, zbieramy zwierzęta do ogrodzenia, budujemy ogrodzenie, duzo smiechy i zabawy. _ dla starszych "Abalone"- plansza plus dwa kolory kul( czarne i białe), ale ile mozliwości pokonania przeciwnikaGra polega na wypchnieciu poza planszę 6 kul przeciwnika- świetnie rozwija logikę, uczy strategii.....warto Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 swietna cena;-)))) 12.12.06, 10:18 to jest dobre .))jeszcze poltora tygodnia temu ta gra kosztowała 69 zł.ciekawe czy ktos ja kupi w tej super ofercie))) www.allegro.pl/item149740696_sos_piranie_atakuja_gra_dla_dzieci_mattel.html Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: piranie atakują - wielka prośba 12.12.06, 10:25 super ja poczekam aż szał opadnie, najwyżej kupię mu coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: piranie atakują - wielka prośba 27.12.06, 15:10 dziewczyny, może jednak gdzieś mikołaj przyniósł piranie? może dysponujecie instrukcją? Odpowiedz Link Zgłoś
juzkak Re: piranie atakują - wielka prośba 27.12.06, 15:36 napisac tu,czy na priv? Odpowiedz Link Zgłoś