Gość: Izusia IP: *.* 28.11.02, 18:27 Kochane,UZDOLNIONE Mamy, może znacie jakieś strony gdzie są podane wzory do robienia na drutach.Uwielbiam to robić ale jestem za głupia żeby sama znaileżć je w internecie. Zgóry dziękuję, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna72 Re: Robótki na drutach IP: *.* 28.11.02, 19:53 Stron internetowych nie znam, ale jest mnóstwo gazet ze wzorami i przepisami na swetry, np. Sandra, Mała Diana. Pozdrawiam, Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aluc Re: Robótki na drutach IP: *.* 28.11.02, 20:01 polskich nie znalazłam, ale jak wrzucisz "knitting" w wyszukiwarkę to jest cała kupa po angielsku symbole są międzynarodowe, więc chyba sobie poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo-Anna Re: Robótki na drutach IP: *.* 28.11.02, 20:47 Iza, jezeli chcesz i Twoj komputer to pomiesci to moge Ci wyslac troche wzorow na drutach dla dzieci. Dostalam je kiedys od innych emam i chetnie sie podziele, jezeli bedziesz zainteresowana napisz do mnie prywatnie. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: Robótki na drutach IP: *.* 28.11.02, 21:29 ja też bym chciała takie wzory, moge sie podłaczyć? kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izusia Re: Robótki na drutach IP: *.* 01.12.02, 18:20 Kochanie moje przesyłaj, mój komputer jest puściutki i tylko czeka na coś na ząb . Z góry wielkie dzięki.Buzioaczki dla mam. Ja jestem logopedą w ramach podziękowania służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdzimek Re: Robótki na drutach- do Jo-Anny IP: *.* 01.12.02, 21:07 Asiu,ja też poproszę.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Robótki na drutach IP: *.* 28.11.02, 22:31 Hej...nie jesteś za głupia...nie możesz myśleć o sobie w ten sposób. A na drutach taż lubię porobić, tylko z czasem u mnie krucho. Mija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzia Re: Robótki na drutach IP: *.* 29.11.02, 08:03 A ja, jak szukam czegoś podobnego typu, to wchodzę sobie na amerykański portal www.about.com . Tam jest tematycznie o wszystkim ,no dosłownie o wszystkim. Jeśli znasz język - zobacz, świetna sprawa. A tutaj link: Robótki ręczne Dodam, że ja tłukę na drutach od lat, jest to jedyna rzecz którą umiem dobrze robić , a korzystam najczęściej z Sandry plus własne pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaft1 Re: Robótki na drutach - do Adzi IP: *.* 29.11.02, 08:25 Stokrotne dzięki za wskazanie tego adresu. WSPANIAŁE STRONY. Ja też robię na drutach, ale myślałam, że nie ma co poruszać tego tematu na forum, bo wyszło z mody. I proszę! Oczywiście skupuję Sandry i inne tego typu, muszę więc koniecznie poprosić mojego facia, żeby mi skaner zainstalował, to będę mogła sie podzielić. Niektóre wzory są przepiękne i choć sama ich nie zrobię, bardzo bym chciała jednak zobaczyć je chociaż na zdjęciu na dzieciaczku. Ciekawa jestem, czy inne dziergające kobiety tez miałyby ochotę wymienić sie swoimi ulubionymi modelami tą drogą? Pozdrawiam wszystkie Robotnice RęczneAnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaft1 Re: Robótki na drutach IP: *.* 29.11.02, 08:28 Izo, powiedz proszę dla jakiego dużego dzieciaczka poszukujesz modeli, ponieważ mam conieco w kompie, więc może coś CI wybiorę. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdzimek Re: Robótki na drutach IP: *.* 01.12.02, 21:04 Aniu, jakby można to ja też poproszę na roczne dzidzi i trochę starsze.A może macie jakieś ciekawe obrazki do wyszywania muliną lub coś w tym stylu?Bardzo lubię też i takie rzeczy robić.Mam kilka ciekawych obrazków do wyszycia, są też do zrobienia buty do których wkłada się słodycze na święta,Bardzo ciekawe wzory.Jeśli ktoś jest tym zainteresowany to mogę zeskanować i wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior Re: Robótki na drutach do Jo-Anny i abdzimek IP: *.* 02.12.02, 12:13 Poprosze dla mnie tez wzory, z gory dziekuje, lubie sobie podlubac w wolnej chwili, mam tez troche wzorow fajnych na krzyzyki, ale musialabym zeskanowac, hm, ale czego nie robi sie dla innych emam Asiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Robótki na drutach IP: *.* 03.12.02, 21:07 Robiła babcia na drutach , przejechał tramwaj i spadła ... radzę uważać Odpowiedz Link Zgłoś