wilma_flinstone 12.12.06, 10:42 albo po prostu cos co robicie zeby sie zrelaksowac i odpoczac od codziennosci? ja wlsanie szukam czegos ... moze cos podpowiecie pozdrawiam wilma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justimic Re: macie jakies hobby? 14.12.06, 16:14 ja szukam i gram w konkursach, najczęściej internetowych i sms-owych... to pochłania sporo czasu a poza tym uwielbiam robić zdjęcia, potem je katalogować, wywoływać, wkładać do albumów, antyramek, wyklejać... to też zajmuje duuużo czasu pozdrawiam p.s. no i uwielbiam gotować Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: macie jakies hobby? 23.12.06, 00:58 polcam decoupage lub inne rekodzielo ja wciagnelam sie na maxa i juz od roku nie moge sie z tego wykaraskac na poczatek polecam to forum, warto nawet sobie poogladac, milego ogladania fotoforum.gazeta.pl/71,1,1111.html?f=1111 Odpowiedz Link Zgłoś
natallay Re: macie jakies hobby? 27.12.06, 21:06 Wyszywam haftem krzyżykowym i przerabiam ubranka córy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_grzes Re: macie jakies hobby? 18.01.07, 03:58 U mnie na pierwszym miejscu są książki,potem działka.Uwielbiam siać,plewić,obserwować rozwój roślin od wczesnej wiosny do póznej jesieni.Lubię tez obejrzec dobry film,ciekawy program na Discovery ,itp.stacjach.Wcześniej mialam wiecej zainteresowan,ale dziecko jest teraz priorytetem i w wolnych chwilach oddaję się tylko w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: macie jakies hobby? 20.01.07, 20:45 Grafika komputerowa, fotografia cyfrowa Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: macie jakies hobby? 10.02.07, 10:57 robie tipsy sobie,znajomym,czytam ksiazki,internet!!!!!!!!!gotuje bo lubiei wychodze z kolezankami na jedzonka ,kino... i dosc czesto z małzem jezdzimy na weekendziki sami bez malej Odpowiedz Link Zgłoś