Gość: guest IP: *.* 08.01.03, 23:00 Dziewczyny, coś się porobiło z moją pocztą i nie mogą wysłać wiadomości. Będę próbować. Cierpliwości.danka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia1 Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka IP: *.* 09.01.03, 16:58 No czekam, czekam, i czekam, czekam, i czekam... Bardzo cierpliwie...tylko czemu czas mi się tak dłuuuuży????? Gosia, przeklinająca wszystkie skrzynki świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Gosi IP: *.* 09.01.03, 17:07 Kurcze, Gosia, codziennie próbuję. Może założe inną skrzynkę i się uda.spróbuję wieczoremdanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Danusi IP: *.* 09.01.03, 17:14 Daniusiu kochana, spokojnie. Wiem, że są problemy np z onetem. A może spróbujesz założyć sobie na wp? No i czy odbierasz pocztę przez internet czy masz może outlook`a? Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Gosi IP: *.* 09.01.03, 17:47 Z odbiorem poczty też się zatkało. Ale mój przyszywany 16-letni "synek" obiecał, że wieczorem pomoże.danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Danusi IP: *.* 09.01.03, 19:17 No to nie pozostaje mi nic innego, jak z zacisza domku trzymać kciuki za przyszywanego "synka" i nie ponaglać Go psychicznie...Jak Ci się poskarży, że czuje taki dziwny przymus, i jakby Mu kto nad karkiem wisiał, to ja... Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 19:40 Wcinam się odrobinkę Może Wy mnie uświadomicie, co sie dzieje z onetem, outlookiem i wogóle Wysyłam - nie dochodzi, powinnam dostać - nie dochodzi I do kitu to wszystko. A jak zmienie adres to jak dostanę to wszystko co powinno przyjść na stary Oj, głupia jakaś chyba jestem, zle może to te hormony 33 -tyg dyziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 21:55 Nie mam pojęcia co się dzieje. Skrzynki zamarły na dłuższy czas. Godzinę temu odblokowała mi się poczta przychodząca, ale nie wiem czy wysyła. Na onecie kompletny marazm.Ale pojęcia nie mam dlaczego.danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyziak Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 22:04 Hm...... chusteczkowo Mój nastrój podobny, by nie rzec identyczny Może ktoś ma odrobine optymizmu Poproszę dyziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 23:12 No co Wy kobitki nie wiecie ???skrzynki Wam pozamarzały pozdrawiam lea Odpowiedz Link Zgłoś