Dodaj do ulubionych

DO GOSI I BASI - mamy Leonka

IP: *.* 08.01.03, 23:00
Dziewczyny, coś się porobiło z moją pocztą i nie mogą wysłać wiadomości. Będę próbować. Cierpliwości.danka
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia1 Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka IP: *.* 09.01.03, 16:58
      No czekam, czekam, i czekam, czekam, i czekam...;) Bardzo cierpliwie...tylko czemu czas mi się tak dłuuuuży????? :lol: Gosia, przeklinająca wszystkie skrzynki świata :lol:
      • Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Gosi IP: *.* 09.01.03, 17:07
        Kurcze, Gosia, codziennie próbuję. Może założe inną skrzynkę i się uda.spróbuję wieczoremdanka
        • Gość: Gosia1 Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Danusi IP: *.* 09.01.03, 17:14
          Daniusiu kochana, spokojnie. :) Wiem, że są problemy np z onetem. A może spróbujesz założyć sobie na wp? No i czy odbierasz pocztę przez internet czy masz może outlook`a? Gosia
          • Gość: żona Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Gosi IP: *.* 09.01.03, 17:47
            Z odbiorem poczty też się zatkało. Ale mój przyszywany 16-letni "synek" obiecał, że wieczorem pomoże.danka
            • Gość: Gosia1 Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - do Danusi IP: *.* 09.01.03, 19:17
              No to nie pozostaje mi nic innego, jak z zacisza domku trzymać kciuki za przyszywanego "synka" i nie ponaglać Go psychicznie...Jak Ci się poskarży, że czuje taki dziwny przymus, i jakby Mu kto nad karkiem wisiał, to ja...:lol: :lol: Gosia
              • Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 19:40
                Wcinam się odrobinkę :jap:Może Wy mnie uświadomicie, co sie dzieje z onetem, outlookiem i wogóle :cry:Wysyłam - nie dochodzi, powinnam dostać - nie dochodzi :( I do kitu to wszystko. A jak zmienie adres to jak dostanę to wszystko co powinno przyjść na stary :what:Oj, głupia jakaś chyba jestem, zle może to te hormony 33 -tyg ;)dyziak :hello:
                • Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 21:55
                  Nie mam pojęcia co się dzieje. Skrzynki zamarły na dłuższy czas. Godzinę temu odblokowała mi się poczta przychodząca, ale nie wiem czy wysyła. Na onecie kompletny marazm.Ale pojęcia nie mam dlaczego.danka
                  • Gość: dyziak Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 22:04
                    Hm...... chusteczkowo :( Mój nastrój podobny, by nie rzec identyczny :( Może ktoś ma odrobine optymizmu :what: Poproszę :jap:dyziak :(
                    • Gość: guest Re: DO GOSI I BASI - mamy Leonka - tak ogólnie z prośba :) IP: *.* 09.01.03, 23:12
                      No co Wy kobitki :what: nie wiecie ???skrzynki Wam pozamarzały :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:pozdrawiam lea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka