Dodaj do ulubionych

outlook...??????

IP: *.* 11.01.03, 12:38
Pomocy! Co się dzieje z outlookiem? :what: A może tylko to u mnie? Napiszcie, proszę, czy tez macie od dwóch, trzech dni problemy :(dyziak
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: outlook...?????? IP: *.* 11.01.03, 12:49
      U mnie ok.Magda :hello:
    • Gość: luna Re: outlook...?????? IP: *.* 11.01.03, 12:56
      uzywam outlook express i jest okwczoraj mialam chwilowy brak polaczenia, ale minelo
    • Gość: Dragon Re: outlook...?????? IP: *.* 11.01.03, 13:56
      Witam :hello:U nas też ok, ale napisz może co się dzieje to może coś wymyślimy.Pozdrawiamy Dragonowie ;) ;) ;)
    • Gość: guest Re: outlook...?????? IP: *.* 11.01.03, 13:56
      A u mnie padł nagle wiele miesięcy temu i jak na razie nie umiem go reanimować. Może mnie kotś oświeci skąd się bierze outlooka? Z płytki z windowsem? Z offica?Teraz korzystam z The Bat i jakoś mi ostatnio działa w porywach. Może jest przeładowany? Odbieram więc pocztę na stronie onetu i tam jest ok. Aneczka
      • Gość: guest Re: outlook...?????? IP: *.* 11.01.03, 21:51
        Witam!Nie wiem jak jest w innych ale w XP na płytce instalacyjnej jest opcja NAPRAW SYSTEM.Spróbuj skorzystać z tego jeżeli masz XP..Outlock jest w każdym Windowsie.Użyj Nortona Utilitisa opcja WIN DOCTOR.Może będzie ok.
      • Gość: guest Re: outlook...?????? IP: *.* 11.01.03, 21:53
        Witam!Nie wiem jak jest w innych ale w XP na płytce instalacyjnej jest opcja NAPRAW SYSTEM.Spróbuj skorzystać z tego jeżeli masz XP..Outlock jest w każdym Windowsie.Użyj Nortona Utilitisa opcja WIN DOCTOR.Może będzie ok.
        • Gość: dyziak Re: outlook...?????? do Dragonków i pozostałych IP: *.* 11.01.03, 22:46
          Hej! Poza outlookiem jeszcze pada mi edziecko :( Działa jak by chciał (tzn. net) a niemógł :lol:Co do outlooka - część wiadomości (na pewno wysłanych) nie dociera natomiast :what: dostaje kilka maili dziennie od ludzi, których nie znam z infomacjami (niestety po angielsku, a ja przede wszystkim niemiecko-języczna) o jakimś ataku, lawinie z informacją, że ktoś jest ze mną :what: I załączniki, których nawet nie otwieram, bo bije się wirusa, który położy mi wszystko. Zaznaczam, że mam Nortona antywirusa z 2003 roku, więc w mairę :) aktualny. Pomocy, bo szaleję a pojęcia generalnei nie mam (mój luby tym bardziej)dyziak :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka