IP: *.* 23.01.03, 18:12
Czytam i czytam i w głowę zachodzę skąd Wy bierzecie takie fajne buźki. Powiedzcie proszę, oświećcie mnie gdzie ja mam ich szukać by móc ich używać???Dzięki za wskazówki. Pozdrowionka.Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: agacia Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 18:24
      no wlasnie ja tez prosze o rade..no bo niby mam te obrazki do postow ale jak napisze to co tam kaza to i tak nigdy mi nic nie wychodzi...o rany mama nadzieje ze cos z tego zrozumieciesmilecaluski
    • Gość: malowanka Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 20:12
      cześć, mnie również bardzo podobaja się bużki i nie tylko i mam ten sam problem co dziewczyny. Skąd je się bierze? jak je zainstalować? Proszę o szczegółowe instrukcje co, gdzie i jak. dzięki
    • Gość: lea Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 20:25
      Dziewczyny :)kiedy wchodzicie na forum, czyli ukazują się dostepne fora edziecka czyli np. edziecko, emama, zdrowie itp.to zaraz nad tą "tabelą" widnieje napis OBRAZKI DO POSTÓW.wystarczy kliknąć, a przedstawi się cała tabela "buziek"i tak np. żeby się buziak usmiechał wystarczy np. zrobić dwukropek wpisać małymy litarami lol i znowu dukropek i to wsio :lol:nie wolno robic zadnych przerw i pisac wyłącznie małymi literkami - tak jak zostalo to w tabeli przedstawione.pozdrawiam :hello: lea
      • Gość: Gabii Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 20:57
        No wszystko tak jak pisze Lea z jedną poprawką. Nie mozna robić przerw "piszac" obrazek ale między wyrazami a obrazkiem MUSZA być spacje bo inaczej nie wyjdzie np:bleble:lol:smilebledfgfbleble :lol: :) blebleble ale przyklad :lol:Pozdrawiam -Gabi
        • Gość: malowanka Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 23:22
          dzięki śliczne, znalazłam i działa :hot:malowanka
        • Gość: agacia Re: Buźki IP: *.* 24.01.03, 08:54
          ok to ja probuje :hello:
          • Gość: agacia Re: Buźki IP: *.* 24.01.03, 08:55
            wow! dzieki!!! :benetton:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka