Gość: ronja IP: *.* 23.01.03, 18:12 Czytam i czytam i w głowę zachodzę skąd Wy bierzecie takie fajne buźki. Powiedzcie proszę, oświećcie mnie gdzie ja mam ich szukać by móc ich używać???Dzięki za wskazówki. Pozdrowionka.Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agacia Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 18:24 no wlasnie ja tez prosze o rade..no bo niby mam te obrazki do postow ale jak napisze to co tam kaza to i tak nigdy mi nic nie wychodzi...o rany mama nadzieje ze cos z tego zrozumieciecaluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowanka Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 20:12 cześć, mnie również bardzo podobaja się bużki i nie tylko i mam ten sam problem co dziewczyny. Skąd je się bierze? jak je zainstalować? Proszę o szczegółowe instrukcje co, gdzie i jak. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 20:25 Dziewczyny kiedy wchodzicie na forum, czyli ukazują się dostepne fora edziecka czyli np. edziecko, emama, zdrowie itp.to zaraz nad tą "tabelą" widnieje napis OBRAZKI DO POSTÓW.wystarczy kliknąć, a przedstawi się cała tabela "buziek"i tak np. żeby się buziak usmiechał wystarczy np. zrobić dwukropek wpisać małymy litarami lol i znowu dukropek i to wsio nie wolno robic zadnych przerw i pisac wyłącznie małymi literkami - tak jak zostalo to w tabeli przedstawione.pozdrawiam lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabii Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 20:57 No wszystko tak jak pisze Lea z jedną poprawką. Nie mozna robić przerw "piszac" obrazek ale między wyrazami a obrazkiem MUSZA być spacje bo inaczej nie wyjdzie np:bleble:lol:bledfgfbleble blebleble ale przyklad Pozdrawiam -Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowanka Re: Buźki IP: *.* 23.01.03, 23:22 dzięki śliczne, znalazłam i działa malowanka Odpowiedz Link Zgłoś