Dodaj do ulubionych

ZŁE SAMOPOCZUCIE!!!

IP: *.* 03.02.03, 09:59
Cześć mamuśki!5m-c temu urodziłam dzidzie,lecz od tamtego czasu czuje się osłabiona, miewam mdłości,bardzo się poce.Moze to jest wynik karmienia piersią?- kochane czy również macie takie dolegliwości?
Obserwuj wątek
    • Gość: maria_rosa Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 03.02.03, 11:20
      Hej, a witaminki dla mam karmiących łykasz?Jeśli nie to zacznij, pomaga.Samo karmienie osłabia bardzo, do tego jeszcze ważne jest jak się odżywiasz. Tak czy siak witaminki nie zaszkodzą.:hello:maria rosa
    • Gość: AniaM Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 03.02.03, 14:51
      Moja corka ma juz 10 miesiecy a ja ciagle czuje zmeczenie i oslabienie a witaminki lykam. Z tym poceniem to chyba jednak jest typowe - tez mialam taki okres zwlaszcza gdy bardzo niedosypialam i niedojadalam. Moim zdaniem powinnas zrobic sobie morfologie bo czesto po porodzie moze wystapic anemia. Poza tym nocne wstawanie i opieka nad maluszkiem bardzo wyczerpuja organizm. Czasami powinnas znalezc chwile na odpoczynek, drzemke a moze i spacerek. Pozdrawiam i zycze wiecej silANiaM
      • Gość: Biedronka Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 03.02.03, 17:00
        Otóż biore witaminki i nic mi to nie pomaga,ale czy również jest wam ciągle mdło-oczywiście wykluczam ciąże z tego powodu.
        • Gość: franciszek Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 04.02.03, 06:14
          Mdli mnie momentami ( zwlasza rano ) tak bardzo , ze czasem juz mysle ze to ciaza. Wiec chyba to jednak normalne , musimy dzielnie przejsc ten kolejny etap...Kasia
      • Gość: Biedronka Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 05.02.03, 17:33
        AniuM pisałam do Ciebie na poczte lecz nie udało mi się wysłać. Otóż dobrze się odżywiam,a do tych mdłości to mam prawdopodobnie z tego samego powodu co i ty, ponieważ przed ciążą miałam identyczne objawy.Napisz mi na poczte coś więcej na swój temat?-jak tam twój maluszek?-może masz jakiś problem?-pisz śmiało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka