Dodaj do ulubionych

Walentynki

IP: *.* 12.02.03, 11:02
Czy kupujecie prezenty dla swoich ukochanych w ten Walentynkowy dzien? Jesli tak, to czy macie jakies pomysly? Jak obchodzicie Swieto Zakochanych?Bo mi brakuje oryginalnych pomyslow.S.
Obserwuj wątek
    • Gość: ronja Re: Walentynki IP: *.* 12.02.03, 21:49
      HejNie wiem czy to oryginalny pomysł, ale mój mąż dostanie ode mnie upragnioną fajkę z osprzętem oraz dodam mu do niej własnoręcznie zrobiony sernik na zimno, by ochłodził go po gorącym pocałunku i .... itd.A swoją drogą czy nasi mężowie starają się robić nam równie oryginalne prezenty?PozdrawiamAnia
    • Gość: beatach Re: Walentynki IP: *.* 12.02.03, 22:37
      W tym roku nie szukalam dla meza nic specjalnego. Chce go zaskoczyc przygotowana na ten dzien uroczysta kolacja przy swiecach. Bedzie tort w ksztalcie serca :), jakies dobre jedzonko, a stol przykryty czerwona serweta i ozrobiony malutkimi serduszkami. W tym roku chce zeby Michael byl zaskoczony w inny sposob niz zwykle. :love: :love: :love:BeataCh
    • Gość: guest Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 19:27
      Ja nie obchodze z mezem tego swieta ...poprostu nie lubimy go ja tym bardziej bo 14 lutego musialam kiedys uspic mojego ukochanego kotka :(Dzien jak kazdy inny.pozdrawiam :hello:
    • Gość: dargun Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 19:36
      hmmmmmmmmmmmmmmja chętnie kupiłabym moejemu miśkowi coś czym on sie interesuje np. model samolotu do skaładania czy jakąś książke o lotnictwie...ale po pierwsze : najpierw to musze powoli go ubrać :) żeby wyglądał jak człowiek bo on sam wogóle nie przywiązuje wagi do ubioru a u niego w szafie pustki...a po drugie : nie mam kasy i dlatego pożyczam sie od mojej siostry która kupi dla niego jakąś ładną koszule :)ja nie moge sie wyrwać żeby coś kupić bo niestety jestem w trakcie sesjii i musze sie uczyć...chetnie zrobiłabym rozmantyczna kolacje i upiekła ciasto ale nie umiem piec ;) a poza tym mieszkamy z rodzicami i cały czs ktoś by mi sie plątał przy przygotowaniach...ale najgorszy jest ten brak czasu teraz -
    • Gość: guest Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 21:45
      Ja tam nie uznaje Walentynek. Romantycznym i spontanicznym trzeba byc na codzien, najlepiej w ten najmniej oczekiwany, szary i zwykly dzien, a nie dlatego, ze ktos gdzies wymyslil, ze to wlasnie 14 lutego powinnismy sie zdobyc na romantyczne gesty. To tak, jakbysmy sie nie potrafili pocalowac inaczej jak tylko na haslo "gorzko".
      • Gość: Madziarek Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 21:56
        My idziemy do kina. Mieliśmy pójśc w piątek, ale okazało się, że Rafał musi iść na popołudnie do pracy (a miał mieć wolny dzień), więc przełożyliśmy kino na sobotę :-)A idziemy na mało romantyczny film, ale podobno bardzo dobry - "Eksperyment".Pozdrawiam
    • Gość: Horska Re: Walentynki IP: *.* 14.02.03, 18:47
      A ja zaraz robię kolację i winko, bez świec a co :lol:I się naźrę i opijem i bendem lerzeć bżóhem to gury, z menrzem oczywiście :crazy: :lol::hello: haga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka