Gość: sylwiastep IP: *.* 12.02.03, 11:02 Czy kupujecie prezenty dla swoich ukochanych w ten Walentynkowy dzien? Jesli tak, to czy macie jakies pomysly? Jak obchodzicie Swieto Zakochanych?Bo mi brakuje oryginalnych pomyslow.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronja Re: Walentynki IP: *.* 12.02.03, 21:49 HejNie wiem czy to oryginalny pomysł, ale mój mąż dostanie ode mnie upragnioną fajkę z osprzętem oraz dodam mu do niej własnoręcznie zrobiony sernik na zimno, by ochłodził go po gorącym pocałunku i .... itd.A swoją drogą czy nasi mężowie starają się robić nam równie oryginalne prezenty?PozdrawiamAnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach Re: Walentynki IP: *.* 12.02.03, 22:37 W tym roku nie szukalam dla meza nic specjalnego. Chce go zaskoczyc przygotowana na ten dzien uroczysta kolacja przy swiecach. Bedzie tort w ksztalcie serca , jakies dobre jedzonko, a stol przykryty czerwona serweta i ozrobiony malutkimi serduszkami. W tym roku chce zeby Michael byl zaskoczony w inny sposob niz zwykle. BeataCh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 19:27 Ja nie obchodze z mezem tego swieta ...poprostu nie lubimy go ja tym bardziej bo 14 lutego musialam kiedys uspic mojego ukochanego kotka Dzien jak kazdy inny.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dargun Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 19:36 hmmmmmmmmmmmmmmja chętnie kupiłabym moejemu miśkowi coś czym on sie interesuje np. model samolotu do skaładania czy jakąś książke o lotnictwie...ale po pierwsze : najpierw to musze powoli go ubrać żeby wyglądał jak człowiek bo on sam wogóle nie przywiązuje wagi do ubioru a u niego w szafie pustki...a po drugie : nie mam kasy i dlatego pożyczam sie od mojej siostry która kupi dla niego jakąś ładną koszule ja nie moge sie wyrwać żeby coś kupić bo niestety jestem w trakcie sesjii i musze sie uczyć...chetnie zrobiłabym rozmantyczna kolacje i upiekła ciasto ale nie umiem piec a poza tym mieszkamy z rodzicami i cały czs ktoś by mi sie plątał przy przygotowaniach...ale najgorszy jest ten brak czasu teraz - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 21:45 Ja tam nie uznaje Walentynek. Romantycznym i spontanicznym trzeba byc na codzien, najlepiej w ten najmniej oczekiwany, szary i zwykly dzien, a nie dlatego, ze ktos gdzies wymyslil, ze to wlasnie 14 lutego powinnismy sie zdobyc na romantyczne gesty. To tak, jakbysmy sie nie potrafili pocalowac inaczej jak tylko na haslo "gorzko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziarek Re: Walentynki IP: *.* 13.02.03, 21:56 My idziemy do kina. Mieliśmy pójśc w piątek, ale okazało się, że Rafał musi iść na popołudnie do pracy (a miał mieć wolny dzień), więc przełożyliśmy kino na sobotę A idziemy na mało romantyczny film, ale podobno bardzo dobry - "Eksperyment".Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horska Re: Walentynki IP: *.* 14.02.03, 18:47 A ja zaraz robię kolację i winko, bez świec a co I się naźrę i opijem i bendem lerzeć bżóhem to gury, z menrzem oczywiście haga Odpowiedz Link Zgłoś