Dodaj do ulubionych

Muzyka 2002

IP: *.* 24.02.03, 23:30
Gdybyscie mogly same wreczac Grammy, to kto by je dostal za 2002 rok?Mnie w zeszlym roku zachwycila plyta Norah Jones "Come Away With Me". Dziewczyna ma przecudny glos, potrafi mnie odstresowac momentalnie nawet po najpodlejszym dniu :bic: A przy swiecach i lampce wina po prostu rewelacja :) Zalaczam link, gdzie mozna posluchac probek z tej plytyhttp://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00006372U/ref=sr_aps_music_1_1/202-2284230-3082253Strona jest z brytyjskiej Amazon, wiec chyba mnie admin nie przepedzi za reklame ;)A tak na marginesie, Norah Jones dostala te prawdziwa Grammy, wiec chyba nie tylko ja uwielbiam jej muzyke...
Obserwuj wątek
    • Gość: Adzia Re: Muzyka 2002 IP: *.* 25.02.03, 08:13
      Tak, Jones jest świetna :-) uwielbiam takie operowanie głosem, niby zimne, niby bez uczucia a jednak tyle w tym emocji...podobnie śpiewa Diana Krall i Eddie Brickel.A jesli o mnie chodzi, to stanowczo the Winner is Carlos Santana za ostatnią płytę i za to, że jest :love: ech, ja o tym gościu to tylko na kolanach potrafię pisać, więc już kończę ;-) Zaś za drugim miejscu jest u mnie bezapelacyjnie ostatni Myslovitz - też niezły odstresowywacz, choć teksty z gatunku "do przemyślenia".Pozdrawiam AA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka