Dodaj do ulubionych

Magda jest chora!!!

IP: *.* 26.02.03, 14:35
Słuchajcie nie myślałam,że dziś w ten piękny słoneczny dzień będę się martwiła. Właśnie czekam na Darka żeby jechać do lekarza z Magdusią. Zaczęło się niewinnie.Rano mówiła że boli Ją brzuszek ale wypiła gorącą herbatkę poszłyśmy na spacerek i wszystko było w porządku.Jednak teraz od 30 minut narzeka że boli brzuszek noi zaczyna rosnąć temperatura narazie jest 37,5 ale boję się nocy i wolę jechać do lekarza. Jak wrócimy to się odezwę. Mariola
Obserwuj wątek
    • Gość: KOTek_28 Re: Magda jest chora!!! IP: *.* 26.02.03, 14:39
      Glowa do gory bedzie dobrze. Grunt, ze lekarz zobaczy Mala. Calusy.odezwij sie jak wrocicie.
    • Gość: Dorota25,5 Re: Magda jest chora!!! IP: *.* 26.02.03, 15:53
      Cześć Mariolka!!!Mam nadzieję, że Magdusi nic poważnego nie będzie.Będę czekać na wiadomości od ciebie.Pozdrawiam Dorota :hello:
      • Gość: mariajolanta Re: Magda jest chora!!! IP: *.* 26.02.03, 17:39
        No,jesteśmy. Magda "złapała" wirusa.Jak się okazało ma nawet chore gardło. Wspominała coś o gardle ale ja już po prostu zgłu- -piałam. Brzuszek,gardło - nawet przyznam się,że pomyśla- -łam czy nie zmyśla.Dopiero jak zobaczyłam że ma tempera- -turę to się przestraszyłam. Osłuchowo jest w porządku tylko to gardziołko i brzuszek całe szczęście że nie wymiotuje ale jeszcze dużo przedemną bo to się wszystko może rozwinąć.Dostała lek na gardło przeciwgorączkowe i Cebion - noi mam Ją obserwować. Mam nadzieję że szybko to wszystko przejdzie. Teraz leży obok mnie i wcale nie wygląda na chore dziecko wyśpiewuje jakieś wymyślone przez siebie piosenki na cześć Jej ulubionych Smerfów. Dzięki że Jesteście ze mną,bo mimo wszystko boję się. Pozdrawiam bardzo serdecznie Mariola
    • Gość: magusia Re: Magda jest chora!!! IP: *.* 27.02.03, 21:52
      Mariola!Grypa szaleje i to pod postaciami dosyć niespotykanymi.Gosia 1 przeżyła chwile strachu ale wszystko jest ok!Dobrze że Magdusi przeszło ulgowo. pozdrawiam zdrówkiem M.
      • Gość: mariajolanta Re: Magda jest chora!!! IP: *.* 27.02.03, 22:21
        Dziękuję wszystkim za serce.Dzisiaj już było lepiej. Wypociła się w nocy,wypiła chyba z litr wody.Rano miała straszny katar ale jakoś sobie radziliśmy. Temperatura spadła w ciągu dnia był tylko stan podgo- -rączkowy.Teraz spokojnie sobie śpi. Myślę że najgorsze już za nami.Okropny wirus!!!! Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Mariola :)
    • Gość: mariajolanta Re: Magda jest chora!!! - NIESTETY OD DZIS ANTYBIOTYK IP: *.* 03.03.03, 11:58
      Gosiu,no ja chyba źle napisałam, mąż chciał wtedy chiefowski zrobić, ale podobno i chiefowski i kapitański jest ten sam, ale nie wiem ile w tym prawdypozdrawiamiffonazadzwonię do wsm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka