Gość: Martenka IP: *.* 12.03.03, 18:13 Wiecie co stwierdziłąm,że zimy już nie będzie ! A dlaczego bo dziś w moim pokoju zobaczyłam MUCHE i to mnie tak podnioło na duchu,że cały dzień miałam i mam superoski humorek. Pozdrawiam Wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Mucha! IP: *.* 12.03.03, 18:35 Super! U mnie też jest mucha. Nigdy nie myślałam że będziemy się cieszyć pojawieniem się w naszych mieszkaniach....muchy Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapsel Re: Mucha! IP: *.* 12.03.03, 18:58 A u mnie BIEDRONA wędrowała wczoraj po ścianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mucha! IP: *.* 12.03.03, 19:38 A u mnie muchy i w zimie byly wiec chyba wiosny nie zwiastuja pozdrawiam Tyma mama Krysi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaglogow Re: Mucha! IP: *.* 12.03.03, 22:39 A co powiecie na pszczołę? Wczoraj widziałam,jak latała. Po prostu wiosna!!!!!!!!!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sammy Re: Mucha! IP: *.* 12.03.03, 23:20 A u mnie, za oknem, latał wczoraj motylek pozdrawiam (dzisiaj niestety listopadowo )sammy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Mucha! IP: *.* 12.03.03, 23:35 U mnie też dziś w kuchni latała muchaNie cierpie tych owadów ale ciesze sie ze juz bedzie ciepło Odpowiedz Link Zgłoś