agnes123 22.12.06, 17:50 Witam Świątecznie Mam pytanko - czy zawsze nosicie torebki pod kolor butów bądź odwrotnie? Dopasowujecie kolorystycznie? Czy nie zwracacie uwagi na to,by kolory pasowały ... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: Torebka + buty .... 22.12.06, 17:52 Nie zawsze, jeśli buty są czarne, ale jeśli mam beżowe buty, to musze mieć beżową torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Torebka + buty .... 22.12.06, 17:52 agnes123 napisała: > Witam Świątecznie Mam pytanko - czy zawsze nosicie torebki pod kolor butów > bądź odwrotnie? nigdy, w idealnie dopasowanych czuję się jak ciotka-klotka > Dopasowujecie kolorystycznie? raczej ogólnie stylowo, kolory czasem są zupełnie od czapy Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Torebka + buty .... 22.12.06, 17:54 No to ja mam podobnie.Kupiłam sobie czerwone kozaczki i do tego dziś dokupiłam czerwoną torebkę - pomimo iż mężuś uważał,że mogę chodzić z różową - hehe Ach,Ci mężczyźni ) Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Torebka + buty .... 22.12.06, 18:11 hmmm .... jesteś pewna, że dobrze się podpięłaś? prawdę mówiąc w czerwonych kozakach i z czerwoną torebką czułabym się jak... ta no ... Czerwony Kapturek Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Torebka + buty .... 23.12.06, 18:59 aż ręce opadają Nie dopasowuję...torbę mam zieloną a buty czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: Torebka + buty .... 22.12.06, 17:56 Idealnie nie muszę miec, ale tak żeby się jedno z drugim nie gryzło- np. czarne z ciemnoszarym. Zawsze natomiast mam dopasowane stylowo, np. sportowe buty i sportowa torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinahanc Re: Torebka + buty .... 22.12.06, 17:58 Ja też lubię dopasować.... Agnes123 - wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Słoneczko Dla pozostałych forumowiczek również wszystkiego NAJJJJJ ........... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Katarinahanc... 22.12.06, 17:59 Dziękuję Ci ślicznie - dla Waszej "czwóreczki" również Wesołych,Zdrowych oraz Pogodnych Świąt Kochana ) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Torebka + buty .... 22.12.06, 18:48 nie bo obecnie dopasowywanie torebki pod kolor butow jest passe Odpowiedz Link Zgłoś