Dodaj do ulubionych

OBRONIŁAM!!!!

IP: *.* 31.03.03, 08:09
W końcu, po rocznej dziekance, po problemach, zaliczeniach, koszmarnej matematyce, dziesiątkach nie przespanych nocy -OBRONIŁAM NA 5!!!Już jestem inż.POZDROWIENIA DLA MAM STUDENTEK!!!TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!! WYTRWAŁOŚCI Wam życzę.Weronika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cicha Re: OBRONIŁAM!!!! IP: *.* 31.03.03, 09:35
      Nie jestem mamą studentką... ale od skończenia studiów do obrony troche mi zeszło z różnych powodów... Dlatego dobrze wiem jak głosno spada kamień z serca po wyjściu z sali egzaminacyjnej.GRATULUJĘ!Dorota
      • Gość: Silije Re: OBRONIŁAM!!!! IP: *.* 31.03.03, 09:46
        Wielkie gratulacje!!! Ja broniłam magisterki 10 miesięcy temu i jeszcze pamiętam ten smak :-)
    • Gość: Kleo Re: OBRONIŁAM!!!! IP: *.* 31.03.03, 09:54
      Wielkie gratulacje!!! Ja broniłam magisterki 10 miesięcy temu i jeszcze pamiętam ten smak :-)
      • Gość: Kleo Re: OBRONIŁAM!!!! IP: *.* 31.03.03, 09:55
        No super- wyczyscilam co napisalam...a chcialam napsiac: gratualcje! i prosci zebys naprawde trzymala kciuki bo ja dzis sie zalamalam: znowu mejl od promotora: "proponuje pare poprawek" i tak od wrzesnia :(nie moge juz!!!pa cleo-nie mgr
    • Gość: anna_ Re: OBRONIŁAM!!!! IP: *.* 31.03.03, 17:46
      Wielkie GRATULACJE!!!!!!!Dwa tygodnie temu zdałam ostatni egzamin (u nas nie ma obrony), więc wiem jak się czujesz.Dodam tylko, że do mnie jeszcze nie do końca dotarło, że juz skończyłam. Pozdrawiam.Ania
    • Gość: sandraw Re: OBRONIŁAM!!!!-suuper IP: *.* 31.03.03, 18:15
      ja już dawno po, ale pamiętam tą radość....Całuski i powodzenia na nowej drodze życiaOLA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka