mamaivcia Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:10 padamy na twarz i idziemy spać ... jutro bestyjka rano wstanie i od razu na równe nogi, a matka jak zwykle nie będzie mogła oczu otworzyć )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:12 relaksuje się na necie i katem oglądam Innych a jutro zapierdziel w robocie do nocy Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: kłóce się na innym forum :-))) pozdr. 27.01.07, 23:19 a czemu i o co ;D Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly211 Re: kłóce się na innym forum :-))) pozdr. 27.01.07, 23:30 Witaj. O traktowanie ciężarnych na ulicy, w sklepie, w banku, wszędzie. Dziwi mnie głupota ludzka. Niektórzy uważają, że kobietom w ciąży nie należy się okazywanie życzliwości w życiu codziennym, jak np. ustąpienie miejsca w autobusie czy przepuszczenie w kolejce czy też toalecie w markecie. Niektórzy uważają, że ciężarne wysyłąją tylko roszczenia wobec nie ciężarnych i domagają się przywilejów. Boże, aż nie wierze, że tyle chamów żyje obok nas. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
julia342 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:22 ja czytam;weszlam na Niki ,masz sliczna corcie niewiem co napisac by Cie nie urazic.pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:24 Hhe dzięki, dlaczego miałabyś mnie urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:26 Ano w sumie nic ciekawego ..chłopów uśpiłam..domofon się zepsuł (czwarty raz w ciągu dnia przez te mrozy)..i tak sobie poczytuje ale jakoś nic ciekawego nie ma na forum Odpowiedz Link Zgłoś
julia342 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:59 mnie cos chodzi po glowie by napisac ale niewiem czy to zdrowo tak przed snem ... Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:35 ide suszyć łepetynę. Suszarką znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:45 A ja na Allegro patrzę na co by wydać "trzynastkę" której jeszcze nie dostałam))) I ledwo na oczy widzę taka jestem śpiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:46 a ciągle się tu siedzę, nie wiem, to chyba choroba jakaś jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
symplegada Re: i co tam porabiacie mamuśki? 27.01.07, 23:53 Pracuję i ciąglę sobie obiecuję, że nie będę tracić czasu na internet. Co chwilę i tak wstaję do jednego z dwójki chorych maluchów . Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 pożądam terierów :) 28.01.07, 00:04 kopię w necie w poszukiwaniu hodowli airedali poezjaruchu.pl/zima.htm Odpowiedz Link Zgłoś
julia342 Re: pożądam terierów :) 28.01.07, 00:08 mam 2 rotweillery oddam darmowo pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: pożądam terierów :) 28.01.07, 00:09 nie oddawaj , będą Ci wierne , aż do smierci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: pożądam terierów :) 28.01.07, 11:00 julia342 napisała: > mam 2 rotweillery oddam darmowo pozdrowionka dziękuję, mam już swoje pieski a w twoim wątku o rotach zaraz coś ci napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: i co tam porabiacie mamuśki? 28.01.07, 00:21 Piwko i muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re:agnieszkamodras 28.01.07, 00:24 Ty tak na serio??? Czy jaja sobie robisz ? Kto normalny o tej porze pije piwo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re:agnieszkamodras 28.01.07, 10:52 pelen relaks przy kompie rosol sie gotuje, mlody sie bawi a maz cos czyta po obiedzie sanki i biale szalenstwo wieczorem jakis dobry film i spanko bo rano trzeba wstac do pracy ps: mnie tez to dziwi,ze mozna pic piwo o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re:agnieszkamodras 28.01.07, 10:57 O kurde, a do której można? Poprawię się. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re:agnieszkamodras 28.01.07, 11:38 ojej ... a co z winem? można o tej porze ) bo aż się boję, że jakaś nienormalna jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re:agnieszkamodras 28.01.07, 11:41 Logicznie rzecz ujmując, wina nie można tymbardziej, gdyż ma więcej procent. Chociaż z drugiej strony można argumentować, że piwo to napój plebejski i po pewnej godzinie (może się dowiemy jakiej) damie pić go nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re:agnieszkamodras 28.01.07, 11:46 Wiesz Aga pamiętam czasy, kiedy to się przesiadywało np. w Harendzie przy piffku nawet i do 3 nad ranem ... o zgrozo!!! Ale następnym razem, jak mój ukochany małżonek chwyci za piwo po 22:00 to go rozwalę powyższym tekstem he he he !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re:agnieszkamodras 28.01.07, 12:20 Jeszcze kiedyś posiedzę w Harendzie do 3 rano. Za jakieś 18 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re:agnieszkamodras 28.01.07, 11:57 agnieszkamodras napisała: > Nie rozumiem pytań. ha, Aguniu... szanująca się mama o północy już śpi przynajmniej od godziny. wcześniej, oczywiście, spełni swe małżeńskie i matczyne obowiązki. nie wie co to piwo, nie ma piwa w jej słowniku a tym bardziej na liście zakupów... stąd pytanie koleżanki... Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re:agnieszkamodras 28.01.07, 11:55 babka71 napisała: > Ty tak na serio??? > Czy jaja sobie robisz ? > Kto normalny o tej porze pije piwo!!!!!! noooo, o rany! o tej porze to ja już 3 piję! kto normalny pije jedno piwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
nova_lijka Re:agnieszkamodras 28.01.07, 11:58 Ale jesteście, ja uważam, że Agnieszka powinna podziękować dziewczynom za zwrócenie jej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re:agnieszkamodras 28.01.07, 12:03 nova_lijka napisała: > Ale jesteście, ja uważam, że Agnieszka powinna podziękować dziewczynom za > zwrócenie jej uwagi. pewnie! ja też dziękuję za poprawę humoru z rana! a poza tym patrzcie, patrzcie o której godzinie nasza pani Agnieszka wstała i na forum zawitała!!! toż to rozbój w biały dzień! szanujaca się matka i żona wstaje skoro świt i przygotowywuje się do spełniania życzeń domowników... a nie wyleguje się w łóżku! z kacem moze! i może, o zgrozo, to mąż jej szykuje śniadanie! i dzieckiem się zajął! ach... to wszystko wina tego piwa! )) p.s. wstałam dziś o 10.45... tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re:agnieszkamodras 28.01.07, 12:13 Pani Agnieszka wstała o 7.30 (sic!) albowiem o tejże godzinie Antek said hello to his mama. No fakt, potem była jeszcze mała drzemka , ale śniadanie zrobiłam dla wszystkich jak sie patrzy i nawet nie przesoliłam jajecznicy. Koleżanki krytykantki zapewne nie wpadły na to, że jak dziecko zasypia o 23 to 0.22 nie jest jakąs zbrodniczą godziną na picie piwa. A teraz faktycznie siedzę przed komputerem BEZ KACA i smażę żeberka do sosiku, które wczoraj namoczyłam... uwaga... w czym? Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re:agnieszkamodras 28.01.07, 12:23 agnieszkamodras napisała: > > A teraz faktycznie siedzę przed komputerem BEZ KACA i smażę żeberka do sosiku, > które wczoraj namoczyłam... uwaga... w czym? > o zgrozo! w piwie!!! )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re:agnieszkamodras 28.01.07, 12:23 Koleżanki krytykantki mają w głowach szablony tego co wolno, co rozumieją i co jest normalne.....wszystko, co odstaje od tego szablonu sprawia im niebywałą trudność akceptacjiPPPPP Nie przejmuj się, ja lubię pić piwo i wino o 2 w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re:agnieszkamodras 28.01.07, 12:25 Nie przejmuję się bynajmniej. No może trochę patową sytuacją na Bliskim Wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re:agnieszkamodras 28.01.07, 13:47 no nie!!! toż to już patologia żeby jeszcze i żeberka w nocy piwem raczyć ))) a tak na marginesie już dawno nie robiłam żeberek ... hm Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re:agnieszkamodras 28.01.07, 13:54 Eksperyment polegający na namoczeniu mięsa w piwie nie było dobrym pomysłem - nic to nie daje, szkoda piwa. Dobrym pomysłem jest natomiast dodanie do żeberek gotowego "sos pieczeniowy z cebulką" i łyżki keczupu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re:agnieszkamodras 28.01.07, 21:17 Witaj w klubie!!!, dosyć często o tej porze oglądam coś ciekawego, ewentualnie coś sobie czytam i piję zimne piwko, wtedy mam ciszę spokój i jest to moja chwila relaksu. Dołączam więc do klubu nie normalnych uahuahuaauhauha Beata Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: i co tam porabiacie mamuśki? 28.01.07, 21:59 Klikam Łapka mnie boli bożem sobie stłukła, więc klikam powolutku coby nie nadwyrężyć(nadwerężyć?) I zaraz skoczę do wyrka, rano trzeba wstać i być w stanie używalności Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: i co tam porabiacie mamuśki? 28.01.07, 22:49 Dojadam resztki sałatki po gościach i NIE PIJĘ, moje drogie damy, bo po kieliszku bardzo wytrawnego wina rozbolał mnie brzuch (hehe i dlatego jem...:- )). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 28.01.07, 23:27 hehe ja pije ale herbatkę Odpowiedz Link Zgłoś
zojkaojka ja też herbatkę:) 29.01.07, 01:21 w nogi mi zimno , pora spać, ale się nie chce. Jutro odwiedzę dwa "cudowne" miejsca:nefrologię dziecięcą i onkologię kobiecą. Idę spać, bo jutro jakoś muszę to przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: i co tam porabiacie mamuśki? 29.01.07, 02:43 Na nocnym dyżurze jestem, ale dość siedzenia - rypnę się spać na 3 godzinki Odpowiedz Link Zgłoś