lechmiki 30.01.07, 16:21 Mam dzisiaj takiego doła ,Wiktoria daje mi dzisaij tak popalić czy wasze dzieci też tak reagują na pogode?( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi1910 Re: Mam doła..... 30.01.07, 16:22 ja też mam doła dzisiaj... ale moje maleństwo jest grzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: Mam doła..... 30.01.07, 16:41 ja poszlam na goraca czekolade i sernik i nie mam juz dola, a Wiktorek jest grzeczny, bawi sie swoja stopka Odpowiedz Link Zgłoś
justasa Re: Mam doła..... 30.01.07, 16:47 ja tez mam dolajak cholera,maly daje mi tak popalic ze rycze razem z nim,a do tego czuje sie samotna ,maz ma to gdzies i poszedl spac,ale ciesze sie ze jest to forum i nie jestem sama Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki Re: Mam doła..... 30.01.07, 17:09 Mój maż własnie zajmuje sie córką ale to nie znaczy ze mi się poprawiło chce gdzies wyjść o własnie na jakiś dobry deserek i kawusie albo na zakupy pojechac kurcze juz dawno tak nie miałam....( Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Mam doła..... 30.01.07, 17:15 ma doła jak dolina!!!! siedzę sama z dzieckiem, mąż w pracy, a młody kwęka, stęka i płacze niemal cały dzień!! Nie mam czasu się wysikać, a co dopiero zrobić coś w domu. Do tego nie mogę schudnać po ciąży, bo niby jak skoro jem Zapisałam się na aerobik, ale nie mogę chodzić, bo z młodym nie mam jak, a mąż robi wochy jak sam ma się zająć mężem. Masakra jakaś..... trzymajcie się dzielnie, kobiety w dolinach, pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kawalczewskaj Re: Mam doła..... 30.01.07, 19:56 ja też mam dzisiaj totalnego doła mój 6 miesięczny synek chce cyca w nocy co godzina od 2 miesięcy i teraz uczymy go samodzielnie zasypiać, więć płacze a raczej wyje całą noc a mi serce pęka. Dzisiaj zasnął o 5.40 , ja do tego czasu pokłóciłam się z mężem bo chwilami nie miałam już siły słuchać jego płaczu i chciałam go wziąźć do piersi, choć wiem że to zamknięte koło. Poza tym dochodzi totalne wymęczenie organizmu bo dzięki wiszeniu na piersi od 6 miesięcy nie spałam dłużej niż 1,5-2 godziny, a ostatnio od 1 w nocy do 5 rano nie śpię prawie wcale. Czuje się złą matką bo jak to napisała mi jakaś forumowiczka pozwoliłam by cycek był uspokajaczem i narzędziem do usypiania, fakt miał 3 miesiące kolki więc jak cudem zasnął mi przy cycu bez 1,5 godzinnego bujania byłam szczęśliwa.No wygadałam się trochę a przede mną kolejna cudna noc.. Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Doskonale Cię rozumiem 30.01.07, 21:40 Szkoda,że jesteśmy rozsiane po całej Polsce... Mogłybyśmy sobie ponarzekać tak razem w realu, niedługow wiosna a ja mam duży ogródek z altanką i miejscem zabaw dla dzieci. Latem mamy nalot znajomych z dziećmi. Praktycznie dzień w dzień. u mnie jakieś postępy, bo za tydzień idę z przyjaciółką do kina. Mąż zostanie z synkiem ( karmię butlą ) Pozdrawiam serdecznie PS. Też niedawno miałam gigant-doła. JUTRO BĘDZIE LEPSZY DZIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: Mam doła..... 30.01.07, 21:32 nie wiem czy dziś wisi coś w powietrzu, ale synek był okropnie marudny, bałam się nawet czy nie zaczyna się jakaś infekcja, ale na szczęście nie... Damy radę... Uszy do góry!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Mam doła..... 30.01.07, 21:49 Jak fajnie poczuć że nie tylko ja tak mam ! Mały tak mi dał popalić że miałam ochotę go dosłownie rozszarpać a potem gigantyczne wyrzuty sumienia że mam tak mało cierpliwości (( Ech, kiedyś musi być lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś